► Twój nick: i join wrong match or im silver
► Nick gracza: Blindman
► Steam ID gracza: 76561197998639192
► Powód skargi: Blindman mnie banuje jak mu sie podoba
► Mapa: de_dust2
► Data i godzina:
10-25-23 13:51
► Tick/screen z gry:
► Rodzaj kary według Ciebie?: kary za co? za to że ten stary ramol ma coś z deklem i się wyżywa?
Witam, a więc tak ostatnio temat edytowałem bo mi się niechciało tego drążyć bo myśle co będę się użerał, ale dzisiaj to już zostawie, bo dostałem 3 raz bana za nic w ciągu miesiąca na tydzień od pana lewego Blindmana, a więc tak sytuacja wyglądała tak żę pan admin blindman jak zwykle prowokował i coś tam mruczał nie dorobieniec pod nosem, a więc napisałem mu tylko 2 zdania bez żadnych wyzwisk i jak zwykle dostałem bana bo pan co nie lubi przegrywać daje bana jak chce i kiedy, bo to jedyna jego władza, nawet nie chcę się nic odzywać ale ręcę mi opadają jak słyszę tego nie dorobionego prowokatora. Załączam screen za co dzisiaj dostałem bana na tydzień ponownie, od razu za nic, śmieszne to już jest naprawdę. Bo to już chyba lekka przesada, może pan Blindman powinien dostać bana na tydzień to się nauczy przestać prowokować innych użytkowników serwera i zamknie to swoją nie wyparzoną buźke na troche. Blindman zachowuję sie tak jakby był bratem tego człowieka co opłaca i ma ten serwer albo niewiem co, robi sobie co chcę, co to jest jakaś nadwładza, chłopie niewiem czy to czytasz ale bycie adminem nie polega na tym ze jak dostajesz ostre mucki to prowokujesz zeby lepszego od siebie z serwera sie pozbyć ale powiem Ci ze dzisiaj juz jest chyba haczyk na Ciebie, bo nie masz prawa mnie banowac za to co napisalem. Dostałem spamera za ostatni temat który był podobny ale edytowałem i zostawiłem kropki, bo niechciałem się użerać ale po dzisiejszym ponownym banie zostawiam to. Moze zaczac nagrywac jak Ty prowokujesz? Nie jestem taki jebniety hahah...
10-25-23 13:51