Skocz do zawartości

Zdjęcie

Skarga Smk

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 CDS

CDS

Użytkownik

• Frager
  • 14 postów
-4
Spamer
  • Czas na forum: 12h 33m 30s

Napisano 01 marzec 2026 - 20:16

► Twój nick: ; )
► Nick gracza: Smk
► Steam ID gracza(możesz uzyskać wpisując w console sm_users ewentualnie status):
► Powód skargi: Bezpodstawny slay.
► Mapa: DD2
► Data i godzina: 01.03.2026 godz. 20:00
► Tick/screen z gry:
► Rodzaj kary według Ciebie?: Odebranie Admina lub publiczne przeprosiny. Widać, że u tego Pana władza na serwerze już totalnie uderzyła do głowy, nie mówiąc już o totalnym braku kultury. Wróciłem na serwer po roku nieobecności, chciałem sobie spokojnie popykać, a tutaj takie nieprzyjemności. Zwyczajny powrót przez respa (żadne kampienie) nigdy nie było wbrew regulaminowi - jednak jak przy okazji zabijesz w czasie powrotu Admina to dostajesz w gratisie slaya i kilka kicków. Mam nadzieje, że jest na serwerze ktoś kto okiełzna to dziecko. 

• 0

#2 sMk

sMk

[CS:S] Admin DD2/FFA

• Admin CS:S
  • 98 postów
  • Miasto:Warszawa
20
Silver II  Member Reputation
  • Czas na forum: 1d 22h 4m 37s

Napisano 01 marzec 2026 - 21:08

Po pierwsze, dzieckiem możesz nazywać siebie bądź osobę Ci bliską. Po drugie, regulamin jest jasny i widoczny dla wszystkich, więc możesz przeczytać. Natomiast jeśli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to musisz już cofnąć się do szkolnictwa. Na zejście z respa terro masz 30 s i od tego momentu ma Cie tam nie być. Cały Twój team poległ prawie na długiej, a Ty siedziałeś przed B. Wracałeś przez respa i to że mnie czy innego zabiłeś i tak by Cię nie uchroniło przed slayem. Sam mówiłeś, ze grasz tutaj nie od dzisiaj, więc dokładnie wiesz jak to wygląda.
Wszyscy wiedzą jak to wygląda, ale mówisz, że dawno Cię nie było to przypomniałem. Kicki dostałeś za „pultanie” się w moją stronę. Wybacz, ale na to sobie nie pozwolę. A z przeprosinami…umówmy się, nie jesteś prezydentem, aby robić to publicznie i nie zasłużyłeś na to aby to zrobić, więc chill
  • 0

#3 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 11024 postów
661
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 545d 7h 58m 14s

Napisano 01 marzec 2026 - 21:36

CDS,

Dokładnie opisałeś sytuację, kiedy Admin ma prawo dać sleja i to zrobił, więc skarga jest bezzasadna.

Pozdrawiam,

• 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#4 CDS

CDS

Użytkownik

• Frager
  • 14 postów
-4
Spamer

Napisano 01 marzec 2026 - 23:45

Po pierwsze, dzieckiem możesz nazywać siebie bądź osobę Ci bliską. Po drugie, regulamin jest jasny i widoczny dla wszystkich, więc możesz przeczytać. Natomiast jeśli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to musisz już cofnąć się do szkolnictwa. Na zejście z respa terro masz 30 s i od tego momentu ma Cie tam nie być. Cały Twój team poległ prawie na długiej, a Ty siedziałeś przed B. Wracałeś przez respa i to że mnie czy innego zabiłeś i tak by Cię nie uchroniło przed slayem. Sam mówiłeś, ze grasz tutaj nie od dzisiaj, więc dokładnie wiesz jak to wygląda.
Wszyscy wiedzą jak to wygląda, ale mówisz, że dawno Cię nie było to przypomniałem. Kicki dostałeś za „pultanie” się w moją stronę. Wybacz, ale na to sobie nie pozwolę. A z przeprosinami…umówmy się, nie jesteś prezydentem, aby robić to publicznie i nie zasłużyłeś na to aby to zrobić, więc chill

CDS,

Dokładnie opisałeś sytuację, kiedy Admin ma prawo dać sleja i to zrobił, więc skarga jest bezzasadna.

Pozdrawiam,

Regulamin mówi następująco: "Zabronione kampienie przez (TT na respie powyżej 30sec)."

Jak widać nie ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem. Na demku ewidentnie widać, że nie było to "kampienie" tylko powrót przez respa (tego regulamin nie zabrania). Miałem jeszcze czas na wykonywanie celów mapy.

Widzę, że macie problem z egzekwowaniem własnego regulaminu. Dla przykładu podam inny przypadek, który często źle interpretujecie: bomba podłożona - ct rozbraja kablem - wszyscy w Terro dostają slay mimo zapisu w regulaminie: " Masz prawo skorzystać z opcji szybkiej próby rozbrojenia bomby, poprzez wybranie odpowiedniego kabla, jeżeli Ci się uda, drużyna przeciwna nie otrzyma kary za brak wykonanego celu gry."

Panie Druss, czy na prawdę przez tak długi czas nie znalazł się na serwerze ktoś na tyle kompetentny, że zapamiętał by te kilka punktów regulaminu? Smk zrobił to tylko dlatego, że został zabity, a nie dlatego że został złamany punkt regulaminu.

I co to znaczy kick za "pultanie się"? Czy obraziłem Cię albo kogoś innego? Na tym serwerze panuje jakaś dyktatura?

Ogólnie całą tą sytuację miałbym gdzieś, ale człowiek wchodzi po roku i doświadcza takiego g*wna na samym wejściu to po prostu się odechciewa.

Nie pozdrawiam

• -1

#5 Isagi

Isagi

• 30 postów
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 3d 16h 39m 33s

Napisano 02 marzec 2026 - 08:48

Pamiętam że jak ja miałem jakiś problem, w różnych sprawach, to też pisałem nie pozdrawiam, problem w tym że byłem wtedy dzieciakiem i chciałem uwydatnić swoje rozgoryczenie, teraz uważam że teksty tego typu są strasznie cringowe i śmiesznie, ale nie każdy mentalnie dorasta tak szybko. Mówisz że wróciłeś dopiero na serwer, więc czemu nie zweryfikujesz tego a piszesz wyssane z palce brednie na temat slay za kabel? Proszę o pokazanie chociaż jednej takiej akcji z ostatniego tygodnia (bo tyle utrzymują się dema) :)
  • 0

#6 sMk

sMk

• 98 postów
20

Napisano 02 marzec 2026 - 09:49

Regulamin mówi następująco: "Zabronione kampienie przez (TT na respie powyżej 30sec)."

Jak widać nie ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem. Na demku ewidentnie widać, że nie było to "kampienie" tylko powrót przez respa (tego regulamin nie zabrania). Miałem jeszcze czas na wykonywanie celów mapy.

Widzę, że macie problem z egzekwowaniem własnego regulaminu. Dla przykładu podam inny przypadek, który często źle interpretujecie: bomba podłożona - ct rozbraja kablem - wszyscy w Terro dostają slay mimo zapisu w regulaminie: " Masz prawo skorzystać z opcji szybkiej próby rozbrojenia bomby, poprzez wybranie odpowiedniego kabla, jeżeli Ci się uda, drużyna przeciwna nie otrzyma kary za brak wykonanego celu gry."

W takim razie zadam Ci proste pytanie, mam nadzieje, że sobie z nim poradzisz:

Byłeś na respie powyżej 30 sekund, które jest zapisane w regulaminie czy nie?

Druga kwestia tak jak napisał Isagi: 

Pokaż nam sytuacje, że terro dostaje slaya za nieobronienie paki jeśli była przecięta kablem.

Poniżej podaje kilka Twoich tekstów rzuconych w moją strone:

widze adminda dupa boli. .

pan i wladca na serwerze csa.

Nie jestes dla mnie żadnych kolegą, ani znajomym, że takie teksty będziesz do mnie rzucał, bo ja sobie na to nie pozwole.

Nie dostałeś  slaya za to, że mnie zabiłeś, bo mi to koło nosa lata, dostałeś za nieprzestrzeganie regulaminu, więc temat uważam za zamknięty.

"nie pozdrawiam"- sądzę, że ten styl pisania mówi już nam wszystko pod względem Twojego racjonalnego myślenia oraz kultury, którą "szastasz". Proponuje dodać jeszcze- Nie zapraszam do rozmowy- to takie w Twoim stylu.

Mimo wszystko ja Ciebie pozdrawiam. 

• 1

#7 CDS

CDS

Użytkownik

• Frager
  • 14 postów
-4
Spamer

Napisano 02 marzec 2026 - 15:56

W takim razie zadam Ci proste pytanie, mam nadzieje, że sobie z nim poradzisz:
Byłeś na respie powyżej 30 sekund, które jest zapisane w regulaminie czy nie?
 .

Na 99% nie przekroczyłem tego czasu. Zakładając, że zejście z respa to ok. 10 sekund i później powrót przez tego respa - to w chwili zabicia ciebie nie przekroczyłem tego czasu. Poza tym dalej jak widać nie czytasz ze zrozumieniem. Słowo klucz w regulaminie to „kampienie”. Tam nikt nie kampił. I nie oszukujmy się, że nie wiemy co znaczy kampienie na respie. Tkwijcie dalej w kółku wzajemnej adoracji, ale dalej nie zmieni to tego, że nie przestrzegacie swojego regulaminu.
  • 0

#8 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 11024 postów
661

Napisano 02 marzec 2026 - 18:59

CDS,

Masz prawo się nie zgadzać z decyzją Admina, Admin ma prawo dać sleja w tej sytuacji o której sam napisałeś, więc zachował się zgodnie z regulaminem.

Temat jest zakończony i nie chcę widzieć dalszego spamu w tym zagadnieniu, a jak się z tym wyrokiem nie zgadzasz, nie musisz grać na naszym serwerze.

Pozdrawiam,

• 0

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#9 sMk

sMk

• 98 postów
20

Napisano 02 marzec 2026 - 19:05

Na 99% nie przekroczyłem tego czasu. Zakładając, że zejście z respa to ok. 10 sekund i później powrót przez tego respa - to w chwili zabicia ciebie nie przekroczyłem tego czasu. Poza tym dalej jak widać nie czytasz ze zrozumieniem. Słowo klucz w regulaminie to „kampienie”. Tam nikt nie kampił. I nie oszukujmy się, że nie wiemy co znaczy kampienie na respie. Tkwijcie dalej w kółku wzajemnej adoracji, ale dalej nie zmieni to tego, że nie przestrzegacie swojego regulaminu.

Cały Twoj Team nie żył, więc nie ma opcji, aby zostali wybici w czasie mniej niz 30s gdzie było 16 terrorystów. Czy Ty w ogóle czytasz to co piszesz, czy nie sprawdzasz przed kliknieciem ?.
Jak sie wyrobiłeś w czasie...nie tylko problem z czytaniem, ale też problem z zegarkiem, bo chyba też sie na tym nie znasz...

dostałeś slaya słusznie, zasady znasz, nie grasz tutaj od dziś. NIe będziesz przestrzegał dalej, dostaniesz kolejnego slaya, a koniec konców bana ode mnie. Jeśli chcesz tego uniknąć to dostosuj sie do tego co napisałem. Jeśli bedziesz miał z tym problem to konsekwencje znasz. NIe musisz u nas grać....rok bez Ciebie serwer funkcjonował i miał sie bardzo dobrze, wiec i bez Ciebie też damy rade, trust me :)  

• 0

#10 CDS

CDS

Użytkownik

• Frager
  • 14 postów
-4
Spamer

Napisano 02 marzec 2026 - 20:28

Cały Twoj Team nie żył, więc nie ma opcji, aby zostali wybici w czasie mniej niz 30s gdzie było 16 terrorystów. Czy Ty w ogóle czytasz to co piszesz, czy nie sprawdzasz przed kliknieciem ?.
Jak sie wyrobiłeś w czasie...nie tylko problem z czytaniem, ale też problem z zegarkiem, bo chyba też sie na tym nie znasz...

dostałeś slaya słusznie, zasady znasz, nie grasz tutaj od dziś. NIe będziesz przestrzegał dalej, dostaniesz kolejnego slaya, a koniec konców bana ode mnie. Jeśli chcesz tego uniknąć to dostosuj sie do tego co napisałem. Jeśli bedziesz miał z tym problem to konsekwencje znasz. NIe musisz u nas grać....rok bez Ciebie serwer funkcjonował i miał sie bardzo dobrze, wiec i bez Ciebie też damy rade, trust me :)

Niesamowite jak niekumatym człowiekiem jesteś. Chyba faktycznie masz 12 lat. Cofnij się do podstawówki chłopie i przeczytaj jeszcze raz. Chodzi o to, że nie przekroczyłem 30 sekund na respie w ciągu jednej rundy. Poza tym tak jak mówiłem, regulamin zezwala na powrót przez respa. Po prostu RESPEKTUJ regulamin serwera.. albo zmieńcie regulamin tak, żeby wam pasował… żenujące
  • 0

#11 CDS

CDS

Użytkownik

• Frager
  • 14 postów
-4
Spamer

Napisano 02 marzec 2026 - 20:31

CDS,

Masz prawo się nie zgadzać z decyzją Admina, Admin ma prawo dać sleja w tej sytuacji o której sam napisałeś, więc zachował się zgodnie z regulaminem.

Temat jest zakończony i nie chcę widzieć dalszego spamu w tym zagadnieniu, a jak się z tym wyrokiem nie zgadzasz, nie musisz grać na naszym serwerze.

Pozdrawiam,

Zadałeś sobie chociaż trochę trudu, żeby obejrzeć demko? Jego decyzja o slay była niezgodna z regulaminem i podyktowana tylko zemstą. Skoro nie potraficie przestrzegać własnego regulaminu to zastanowię się czy jeszcze u Was zagrać.
  • -1

#12 sMk

sMk

• 98 postów
20

Napisano 02 marzec 2026 - 20:57

Niesamowite jak niekumatym człowiekiem jesteś. Chyba faktycznie masz 12 lat. Cofnij się do podstawówki chłopie i przeczytaj jeszcze raz. Chodzi o to, że nie przekroczyłem 30 sekund na respie w ciągu jednej rundy. Poza tym tak jak mówiłem, regulamin zezwala na powrót przez respa. Po prostu RESPEKTUJ regulamin serwera.. albo zmieńcie regulamin tak, żeby wam pasował… żenujące

Tak patrząc na to co napisałeś to niekumaty to Ty jesteś i to aż oczy bolą jak obrzydliwie. Wystarczyło, że napisałeś na forum i odrazu dr.hab sMk stwierdził tyle niezgodności i chorób w Twoim życiu, że chyba muszę wysłać Ci fakturę. Ty nie masz stopera, że możesz być 10 razy na respie i nie możesz przekroczyć 30 sekund…🤷🤷
Pozwól, że Ci wytłumaczę jak dziecku że żłobka, bo chyba taką formę musze przyjąć w tej rozmowie. Rounda trwa 2:30 i jest tzw odliczanie, 2:30, 2:29- dalej nie będę, mam nadzieję, że sobie poradzisz itd. Gdy wybija równe 2:00 to już ma Cię tam nie być, rozumiesz? Wybacz, ale prościej nie potrafie.
A jeśli chodzi o Twoja gre na serwerze, to musisz sam sobie odpowiedzieć na to pytanie...my ogolnie Ciebie nie zapraszamy, ani nie wyganiamy. :)
  • 0

#13 CDS

CDS

Użytkownik

• Frager
  • 14 postów
-4
Spamer

Napisano 02 marzec 2026 - 22:37

Tak patrząc na to co napisałeś to niekumaty to Ty jesteś i to aż oczy bolą jak obrzydliwie. Wystarczyło, że napisałeś na forum i odrazu dr.hab sMk stwierdził tyle niezgodności i chorób w Twoim życiu, że chyba muszę wysłać Ci fakturę. Ty nie masz stopera, że możesz być 10 razy na respie i nie możesz przekroczyć 30 sekund…
Pozwól, że Ci wytłumaczę jak dziecku że żłobka, bo chyba taką formę musze przyjąć w tej rozmowie. Rounda trwa 2:30 i jest tzw odliczanie, 2:30, 2:29- dalej nie będę, mam nadzieję, że sobie poradzisz itd. Gdy wybija równe 2:00 to już ma Cię tam nie być, rozumiesz? Wybacz, ale prościej nie potrafie.
A jeśli chodzi o Twoja gre na serwerze, to musisz sam sobie odpowiedzieć na to pytanie...my ogolnie Ciebie nie zapraszamy, ani nie wyganiamy. :)

„Gadaj z du*ą to Cie os*a”… dalej nie odnosisz się w żaden sposób do punktu regulaminu, który wyraźnie wskazuje czego nie wolno robić. Nie zrobiłem nic wbrew regulaminowi i jak tego nie rozumiesz po takiej długiej dyskusji to już nie zrozumiesz. Temat można zamknąć.
  • -1

#14 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 11024 postów
661

Napisano 03 marzec 2026 - 18:52

Temat zamykam, otrzymujesz ostrzeżenie CDS za kontynuowanie spamu, kolejne zakończy się banem na forum.

Pozdrawiam,

• 0

Ogólne:

Administracyjne: