Skocz do zawartości

Zdjęcie

Podanie o admina " PL Kangur "

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Polski Kangur

Polski Kangur

Weteran

• Weteran
  • 36 postów
16
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 20h 57m 7s

Napisano 28 listopad 2025 - 21:57

► Imię: Paweł
► Wiek:41
► Nick: Pl Kangur
► Steam ID:  STEAM_0:0:25949477
► Składka(Tak/Nie): Tak
► Deklarację zrozumiałem(am) i ją przyjmuję(Tak/Nie): TAk
► Miejscowość: Elbląg
► Kontakt (gg): 
► Doświadczenie w administracji serwerem: supermedia, fragmastersi 
► Dlaczego chcesz mieć admina?: Bo często występują sytuację kiedy przychodzą osoby które psują rozgrywki, wyzywają graczy, włączają niechciane dźwięki . 
► Główny serwer na którym grasz?: jak krew tylko w PIACH
► O sobie: Lubie muzykę, CSa, piwo, historie naszych przodków, wykopki, zbiory bursztynu, genealogią, zbieram monety, komiksy, stare gazety, kamienie, znaczki, patriota z dziada pradziada,  nie chodzę na imprezy bo swoje już przebalowałem, teraz ojciec i mąż. Katolik nie praktykujący. Nie Lubie Ruskich, ganiałbym z kijem ciapowatych, a polityków utopiłbym w łyżce. 

• 0

#2 Pepsi

Pepsi

[CS:S] Admin DD2/FFA

• Admin CS:S
  • 18 postów
4
  • Czas na forum: 1d 17h 2m 38s

Napisano 29 listopad 2025 - 21:24

Hejka jak bedziesz tylko gral na Irackiej a nie u konkurencji !!!!! to jestem na Tak 

• 0

#3 666_dACHu_666

666_dACHu_666

• 23 postów
  • Miasto:KOBYŁKA
5
  • Czas na forum: 11h 1m 37s

Napisano 29 listopad 2025 - 21:52

aVe,

jestem na TAK, jeden z najkulturniejszych graczy na serwie.. i jak dowodzi..! ;))

• 0

#4 krycha

krycha

• 6 postów
2
  • Czas na forum: 4h 38m 26s

Napisano 30 listopad 2025 - 22:08

siema

jestem na tak :D 

• 0

#5 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 11024 postów
  • Miasto:Warszawa
661
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 545d 7h 58m 14s

Napisano 10 grudzień 2025 - 18:25

Podanie na razie wstrzymane w oczekiwaniu na odpowiedzi ze strony Kangura na powyższe.

• 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#6 Letusia

Letusia

Kobieta

• Kobieta
  • 8 postów
2
  • Czas na forum: 3h 12m 35s

Napisano 17 grudzień 2025 - 17:05

A dlaczego mając admina u Was, nie można grać również na innej serwerowni ??
  • 0

#7 Polski Kangur

Polski Kangur

Weteran

• Weteran
  • 36 postów
16
  • Czas na forum: 20h 57m 7s

Napisano 02 styczeń 2026 - 21:42

Druss celnie mi powiedziałeś, o wymaganiu grania tylko u nas na serwerze i lepiej dla mnie abym pozostał przy Vipie. Faktycznie, jest taka zasada, i rzeczywiście zdarza mi się grać na serwerze konkurencji i może rzeczywiście żebym na tym poprzestał. I tak jak wcześniej zrezygnowałem z admina z tego samego powodu. Jednak nie wydaje mi się aby ta sytuacja była czarno-biała, bo:

1. Wchodzę czasami do konkurencji aby jedynie przywitać się ze znajomymi którzy np. nie grają piachu a ja czasami mam ochotę łupnąć np. w Pirkę.

2.Wchodzę też na inne zagraniczne servery, np. Ruskie jeżeli u nas nie ma graczy a ja chcę pograć, podpatruję rożne ich dodatki i sobie gram.

3. Zdarza się, iż wchodzę aby dyskretnie zaprosić ludzi innych graczy aby dołączyli do naszego.

4. I tu pies pogrzebany ( wybacz azor) ja wychodzę i gram u konkurencji najczęściej wtedy kiedy tu są np. intruzi, krzykacze, pseudu dj-e , pijani wujkowie, czituchy wstręciuchy, i innej maść społeczeństwa nawiedzonej i odchylonej od rzeczywistości, a ja nie mogę się skontaktować z adminem. To co mam grać dalej ? Pójść gdzie indziej grać ? czy przestać grac wyłączyć kompa i iści w nogi spać ? I po to mi admin aby wyciszać pseudo graczy psujących grę a nie, że Kangur ma marzenie władzy i chce osiąść na złotym tronie.

Dodam, że pamiętam dlaczego powyższy przepis został wprowadzony i przypomne. Parę lat temu nominowany admin wynosił informacje i sabotował grę, dawał bany na lewo i prawo, wyzywał graczy, dla mnie było to widoczne, że to osoba nie tyle co z konkurencji ale ma poważne braki w kulturze,  sito weryfikacji gościa jego np. stażu w grze, było jak po ostrzale z shotgana . To był błąd administracji, nie mój.

Czy ktoś tutaj z obecnych naprawdę myśli, że ja bym po tylu latach grania sabotował bym tą grę chciał zniszczenia serwera dla serwera konkurencji ?

Niech grono adminów zada sobie też pytanie kiedy serwer bardziej się rozwinie ( lub przestanie się zawijać bo nie ukrywajmy, nowych graczy jest tyle ile skutecznych reform w służbie zdrowia) czy serwer się rozwinie bardziej jak będę miał admina ? , jeżeli uważacie że ze mną na pokładzie zawiniemy się na dno jak Heweliusz to oczywiście uszanuje te zdanie i nigdy więcej nie złoże podania na admina.

Druss uderz się w pierś i zadaj sobie też pytanie kiedy ty ostatni raz z nami naprawdę pograłeś i ile razy w poprzednim roku rozkręcałeś server, ile godzin pograłeś?! Pisze to bo zapewne nie wiesz, ile tez mnie kosztowało rozkręcanie serwera. Ja tylko zostawię pewną statystkę

https://hlstaty.4fra...info&player=122 ja mam zagrane 5d 09:22:11h

https://hlstaty.4fra...rinfo&player=52 ty 0d 00:44:12h

(niektórzy powiedzą połowę przespałeś na klawiaturze, ok zgadzam się )

Oczywiście mogę skłamać i powiedzieć/napisać, że nie będę grał nigdzie indziej .... i kto będzie mnie weryfikował np. o 5 rano a nawet 23 ?, może kupie kolejne konto i tylko sobie będę przełączał. Czy byłbym w stanie mieć dwa adminy na dwóch ostatnich serwerach w Polsce, i to ukryć ? Zapewniam was, że bez problemu. I jak tam będę miał admina, to w sumie tu mogę też grać, bo tam nie ma takiej zasady. Ale chcę być w 100 % szczery dla wszystkich graczy.

Jedna strona to mieć twarde zasady a druga to ewoluować w swoich poglądach i zasadach, dla mnie to się nazywa postęp, a brak nagięcia sztywnych reguł w drodze wyjątku w słusznym wspólnym celu, dla mnie to pomylenie dróg rozwoju i regres serwera.

Czy dostanę Admina ? czy grono adminów zdecyduje !? czy trochę wygląda to na jednoosobową dyktaturę ? Czy Druss się na mnie obrazi ? Czy Dino jest alkoholikiem ? Czy Ziemia jest płaska ? Czy zmienimy zasady gry i wystarczy 50% głosów na mutacje zawodnika ?, Czy będzie limit AWP przy 10 graczach ? Czy ruskie trolle robią nam wodę z mózgu zalewając internet fałszywymi kontami, grupami i komentarzami ? Czy jesteśmy sami we wszechświecie ? (tutaj wpada muzyka z Archiwum X).

pozdrawiam serdecznie.

• 0

#8 NocnyMiotacz

NocnyMiotacz

Świeżak

• Frager
  • 1 postów
0
  • Czas na forum: 40m 56s

Napisano 02 styczeń 2026 - 23:15

Siema,
Gdyby robić głosowanie to głosuję za adminem dla Kangura, często jest na serwie , wprowadza dobrą atmosferę, zapewne zadba o porządek.

• 0

#9 Bojanone

Bojanone

Świeżak

• Frager
  • 1 postów
  • Miasto:Wrocław
0
  • Czas na forum: 13m 53s

Napisano 02 styczeń 2026 - 23:43

Kangur spoko, komunikatywny chyba lubiany xD jestem za ;)
  • 0

#10 KryglaS

KryglaS

Świeżak

• Frager
  • 1 postów
0
  • Czas na forum: 12h 12m 21s

Napisano 03 styczeń 2026 - 00:25

tak wiem mój głos się nie liczy, (wiem gram u konkurencji) ale co do Kangura szczerze od kiedy grałem na piasku to myślałem że posiada admina, spoko gość po trafi zachować spokój na serwerze, jeśli o mnie chodzi byłym na TAK! 

• 0

#11 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 11024 postów
  • Miasto:Warszawa
661
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 545d 7h 58m 14s

Napisano 03 styczeń 2026 - 11:44

Kangur znamy się od wielu lat, był czas, kiedy to nasi Admini grali na konkurencji, wiesz co było potem ten czas się ostatecznie skończył, dlatego moja propozycja, abyś był VIP-em była odpowiedzią dla Ciebie.

Mam świadomość, że jakbyś został Adminem to pewnie, nic wielkiego by się nie stało, ale jeżeli jeden Admin będzie miał przywileje inne niż pozostali doprowadzi to do tego co było za czasów FFA, czyli za dużo luzu, wiesz do czego doprowadziło takie podejście to był też mój błąd.

Nikt nie zabrania nikomu grania na konkurencyjnych serwerach, ale jeżeli się stajesz Adminem to siadasz na tą przysłowiową gałąź i ją dalej rozwijasz a nie podcinasz(niezależnie od pobudek).

Możemy robić tutaj dywagacje i się spierać kto ma racje a kto nie, ale to nic nie zmieni, bo od czasu FFA zmieniło się wiele, od Graczy poprzez Adminów i podejście do serwera.

Myślę, że to uszanujesz, a jak nie to trudno, ale każdy z nas podejmuje swoje decyzje wierząc, że są one tymi właściwymi.

Serdecznie zapraszam do dalszego udziału w grze w naszej społeczności oczywiście w roli VIP-a.

Pozdrawiam,

• 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.