Czy admina to znajduję się w chipsach na tym serwerze? Dobrzy gracze, którzy długo grają są nietykalni i mogą być agresywni lub obrażać i nawet nie dostaną za to mute? (chodzi o tego nolifa arcziego).
Mały błąd z mojej strony i od razu dostaje bana - żenada. Isagi nie nadajesz się na admina i mam nadzieję, że zostanie Ci odebrana ta funkcja. Bardzo proszę o większą weryfikację kto jest administratorem na serwerze.

Napisano 03 marzec 2025 - 16:42
Napisano 03 marzec 2025 - 17:29
Luka, złożyłeś zażalenie i ok, Admin wykonuje swoją pracę, masz prawo się nie zgodzić z decyzją, ale skoro sam przyznałeś się do winy, to sprawa jest prosta, jest wina i jest kara, poza tym Admin ma szeroką paletę nadawania kar a ban na 1 dzień to standard, ja np. zaczynam od bana na dzień a potem weryfikuję danego gracza czy nie warto mu jednaj podnieść kary czy obniżyć, choćby po weryfikacji demka czy jego czatu.
Isagi dobra robota, bo tego wymagam od Ciebie, abyś dawał ostrzeżenie, a potem jak to nie skutkuje dawał karę i to zrobiłeś więc cieszy mnie Twoja praca na serwerze! trzymaj tak dalej.
Luka, masz bany nadawane kilkukrotnie na 7 dni każdy ban, między innymi od Szoszona, więc Isagi był dla Ciebie zbyt pobłażliwy nadając bana na 30minut? ale widocznie nie znał sytuacji z Tobą, ja bym nie schodził już z kar, które były wcześniej czyli zaczynałbym od 7 dni bana za recydywę po prostu ale ja to ja a każdy Admin jest suwerenny w swojej decyzji.
Pozdrawiam,
MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...
Kobiety jak was nie Kochać:
Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™
Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™
Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.
Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska
Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ogólne:
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.
Napisano 03 marzec 2025 - 20:31
Luka, tu nie chodzi czy zrobiłeś coś okropnego czy nie?, to jest recydywa, jak masz już bany na 7dni, to uważam, że dawanie nawet za małe przewinienie niskiej kary na 30minut jest według mnie błędne (ale Admin jest suwerenem w swojej decyzji), bo taką karę można dać osobie, która nie była karana wcześniej, albo była za drobnostki karana raz czy 2 a nie wielokrotnie karana na 7dni jak Ty za mocniejsze akcje wcześniej.
Mam nadzieję, że rozumiesz jak działa recydywa? i idealnym byłoby to, aby gracze rozumieli, że ktoś kto pierwszy raz zrobi błąd jest inaczej karany niż ten co zrobił błędów wiele, bo to nie jest to samo a jest fer w stosunku do takiego gracza, który nie tworzy problemów a raz czy drugi miał gorszy dzień.
Mimo wszystko liczę, że teraz już podejdziesz inaczej do gry i nie będziesz tworzył niepotrzebnych problemów po prostu i będziesz się dobrze bawił .
Pozdrawiam,
MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...
Kobiety jak was nie Kochać:
Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™
Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™
Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.
Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska
Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ogólne:
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.
Napisano 03 marzec 2025 - 20:55
Nie jest to prawdą, wiadomość wysłałem podczas waszej kłótni, kiedy oboje byliście martwi. A wy w następnej rundzie nadal zachowywaliscie się w ten sam sposób. Cieszy mnie że się zreflektowałeś i mam nadzieje że również zrozumiałeś. Pozdrawiam.Nie dostałem żadnego ostrzeżenia, ale ok. Kara dłuższa niż 30 minut byłaby nieadekwatna, ponieważ nic okropnego nie zrobiłem
- nieważne.
Natomiast jeżeli tamten fafluniak również został ukarany to zwracam honor.
2025-03-01 19:24:05 ogarnijcie sie bo po mucie.