Skocz do zawartości

Zdjęcie

Podanie o admina

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Isagi

Isagi

[CS:S] Admin DD2/FFA

• Admin CS:S
  • 7 postów
2
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 2d 17h 5m 7s

Napisano 25 luty 2025 - 11:06

Imię: Piotr
► Wiek: 24
► Nick: isagi
► Steam ID: 0:1:121859641
► Składka(Tak/Nie): będę płacił
► Deklarację zrozumiałem(am) i ją przyjmuję(Tak/Nie): tak
► Miejscowość: Łódź
► Kontakt (gg):
► Doświadczenie w administracji serwerem: parę lat temu w cs 1.6 cod mod
► Dlaczego chcesz mieć admina?: często brakuje admina, szczególnie o późnych porach czy wczesnych wieczornych, a ja gram bardzo dużo:D
► Główny serwer na którym grasz?: Iracka Piaskownica DD2
► O sobie: gram w różne wersje csa od około 12 lat i każdą wersje uwielbiam, niestety mój laptop już nie daje rady z CS2 więc wróciłem do source,lubię pożartować na serwerze, szczególnie z Pasterza :D, jestem bezkonfliktowy i coś tam czasami ustrzele.
  • 0

#2 sMk

sMk

• 80 postów
  • Miasto:Warszawa
10
  • Czas na forum: 1d 10h 44m 18s

Napisano 25 luty 2025 - 11:11

Jeśli chodzi o mnie to na TAK.

Spoko gość, a jak Pasterzowi dokucza to x2 TAK  :)

• 0

#3 100procent

100procent

• 196 postów
32
Silver II  Member Reputation
  • Czas na forum: 39d 21h 34m 42s

Napisano 25 luty 2025 - 17:34

Oczywiscie na Tak  :) 

• 0

#4 śL3pY MaRiAn

śL3pY MaRiAn

• 60 postów
8
  • Czas na forum: 2d 15h 45m 35s

Napisano 25 luty 2025 - 19:09

Ja też na TAK

• 0

#5 DRAGON

DRAGON

[CS:S] Admin FFA/DD2

• 127 postów
15
  • Czas na forum: 64d 11h 5m 48s

Napisano 25 luty 2025 - 22:54

no ok jestem na Tak 

• 0

#6 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10951 postów
654
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 536d 10h 7m 19s

Napisano 26 luty 2025 - 07:48

Podobnie jak powyżej, jestem na Tak, masz doświadczenie wiesz o co chodzi i się pewnie nie będziesz podpalać niepotrzebnie :).

• 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#7 Isagi

Isagi

• 7 postów
2
  • Czas na forum: 2d 17h 5m 7s

Napisano 26 luty 2025 - 08:35

Dzięki za taki odbiór :D
  • 0

#8 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10951 postów
654
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 536d 10h 7m 19s

Napisano 26 luty 2025 - 21:27

Piotr,

Gratuluję decyzją Administracji z dniem dzisiejszym zostałeś adminem serwera CS:S Iracka Piaskownica DD2.
Masz duże doświadczenie wprawdzie na 1.6 ale nie ma to znaczenia bo na pewno dasz sobie radę.
Otrzymałeś dostęp administracyjny na forum i Clan Tag, zapoznaj się z regulaminami: forum, serwera, admina, a także materiałami szkoleniowymi dla admina, które mogą okazać się pomocne.

Dodaj mnie na steam.

Witamy w @FMTeamie!.

Pozdrawiam,

• 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.