obrażanie
Napisano 19 luty 2025 - 07:36
Czerwoniak,
Jeśli chodzi o Twoje zachowanie na serwerze to jest również pod dużym znakiem zapytania. Nie raz była zwracana uwaga, żebyś przestał wyzywać każdego gracza który gra od Ciebie lepiej od cziterów i innych. Wybacz, ale nie jesteś wybitnym graczem pomimo Twoich zapewnień, że poświęciłeś tej grze prawie połowę życia. Trzeba w końcu zrozumieć, że jednak są lepsi gracze od Ciebie.
Jeśli chodzi o używanie mikrofonu, to robisz to nagminnie i czasami bez podstawnie. Sorry, ale krzyczenie do mikrofonu non stop hande hoch....no wybacz, ale raczej to nie jest potrzebne.
Znając Banie i jego nastawienie do tego- najprawdopodobniej go wkurzyłeś swoim pierd****** i chłopak pojechał. Nie raz sam zwracałem Ci uwagę abyś się zamknął, bo dostaniesz zaraz kicka/bana. To z wielką aferą wyskoczyłeś, że nie jesteś dzieckiem i oczekujesz szacunku...jestem od pilnowania i jeśli mnie wkurzysz to Cię wywale i to nie będzie oznaka szacunku bądź jego braku.
Z mojej strony zwrócę mu uwagę, ale również popatrz na coś więcej niż na swój czubek nosa.
Pozdrawiam
Napisano 19 luty 2025 - 09:30
"ty kurwa bocie"
"morda nobie"
To jest nic przy tym jak Ty Czerwoniak wyzywasz innych.
Sam niejednokrotnie słyszałem, że jestem "odjebaną pizdą" i nie poszedłem spłakać się na forum z tego powodu.
Profilaktycznie to Ty powinieneś dostać jednak bana, albo mute na jakiś tydzień. Może byś oduczył się nadużywać mikro, wyzywać każdego co Cię zabije albo każdego co jak widzi flesza odwróci się żeby nie mieć pełnego.
Miłego dzionka
ʟᴜʙᴇʟꜱᴋɪ ᴋᴏᴋꜱ
Napisano 19 luty 2025 - 12:41
"ty kurwa bocie"
"morda nobie"
To jest nic przy tym jak Ty Czerwoniak wyzywasz innych.
Sam niejednokrotnie słyszałem, że jestem "odjebaną pizdą" i nie poszedłem spłakać się na forum z tego powodu.
Profilaktycznie to Ty powinieneś dostać jednak bana, albo mute na jakiś tydzień. Może byś oduczył się nadużywać mikro, wyzywać każdego co Cię zabije albo każdego co jak widzi flesza odwróci się żeby nie mieć pełnego.
Miłego dzionka
mało tego: wszystkie uwagi w stosunku do czerwoniaka są hejterskie. On jest cacy, reszta be. Jakiś czas temu wyrwał czerwoniak muta za swoje kocopały i zdziwiony: za co? Jeżeli ŻADNA refleksja Cię nie nawiedzi, to szkoda czasu na jakiekolwiek pisanie do Ciebie czy o Tobie.
Napisano 19 luty 2025 - 18:10
mało tego: wszystkie uwagi w stosunku do czerwoniaka są hejterskie. On jest cacy, reszta be. Jakiś czas temu wyrwał czerwoniak muta za swoje kocopały i zdziwiony: za co? Jeżeli ŻADNA refleksja Cię nie nawiedzi, to szkoda czasu na jakiekolwiek pisanie do Ciebie czy o Tobie.
to szkalowanie bez dowodu bredzisz zmyślasz nadajesz się teraz na forum
no takie brednie to nie słyszałem
Napisano 19 luty 2025 - 18:16
no inni mogą klnąć przeklinać na graczy i nic tylko ja wyjadę troszkę już ban na mikro 24 godziny gdzie tu sprawiedliwość gdzie szacunek dla starszych seniorów nic a nic
tylko gadam i moje poglądy nie obrażam nikogo bez powodu chyba że ktoś ni z gruchy ni z pietruchy zaczyna mnie wyzywać
Napisano 20 luty 2025 - 17:22
Twój nick:CZERWONIAK► Nick gracza:bania?!► Steam ID gracza brak► Powód skargi:obraza wyzywanie► Mapa:DD2► Data i godzina: 2025.02.18 - 18.14 godzina► Tick/screen z gry:► Rodzaj kary według Ciebie?:ban 1dzień
Czerwoniak ,a może gracze jak Miczi ,Arczi Superior ,też powinni dostać bana bo, dobrze grają ? trzeba brać pod uwagę róże aspekty jak lepsza myszka ,odświeżanie monitora (HZ) czy po prostu lepszy dzień ,ja na ten przykład miałem lepszy dzień 6 lutego o 20;50 gdzie Blindman 'a zabijałem ,to co jako admin miał mi dać bana ? to tylko gra ,bez spiny a uwagi jak ktoś następnym razem cię zabije to zachowaj dla siebie ,lub jak w tej sytuacji wyjaśnij podczas gry.
Napisano 20 luty 2025 - 19:44
Z superiorem przesadziłeś 😅Czerwoniak ,a może gracze jak Miczi ,Arczi Superior ,też powinni dostać bana bo, dobrze grają ? trzeba brać pod uwagę róże aspekty jak lepsza myszka ,odświeżanie monitora (HZ) czy po prostu lepszy dzień ,ja na ten przykład miałem lepszy dzień 6 lutego o 20;50 gdzie Blindman 'a zabijałem ,to co jako admin miał mi dać bana ? to tylko gra ,bez spiny a uwagi jak ktoś następnym razem cię zabije to zachowaj dla siebie ,lub jak w tej sytuacji wyjaśnij podczas gry.