Skocz do zawartości

Zdjęcie

obrażanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 czerwoniak

czerwoniak

Warn do 12 Kwietnia

• Frager
  • 35 postów
  • Miasto:kwidzyn
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 14h 5m 53s

Napisano 18 luty 2025 - 19:34

Twój nick:CZERWONIAK
► Nick gracza:bania?!
► Steam ID gracza brak
► Powód skargi:obraza wyzywanie
► Mapa:DD2
► Data i godzina: 2025.02.18 - 18.14 godzina
► Tick/screen z gry:
► Rodzaj kary według Ciebie?:ban 1dzień

Załączone pliki

• 0

#2 sMk

sMk

[CS:S] Admin DD2/FFA

• Admin CS:S
  • 80 postów
  • Miasto:Warszawa
10
  • Czas na forum: 1d 10h 44m 18s

Napisano 19 luty 2025 - 07:36

Czerwoniak,

Jeśli chodzi o Twoje zachowanie na serwerze to jest również pod dużym znakiem zapytania. Nie raz była zwracana uwaga, żebyś przestał wyzywać każdego gracza który gra od Ciebie lepiej od  cziterów i innych. Wybacz, ale nie jesteś wybitnym graczem pomimo Twoich zapewnień, że poświęciłeś tej grze prawie połowę życia. Trzeba w końcu zrozumieć, że jednak są lepsi gracze od Ciebie. 

Jeśli chodzi o używanie mikrofonu, to robisz to nagminnie i czasami bez podstawnie. Sorry, ale krzyczenie do mikrofonu non stop hande hoch....no wybacz, ale raczej to nie jest potrzebne.

Znając Banie i jego nastawienie do tego- najprawdopodobniej go wkurzyłeś swoim pierd****** i chłopak pojechał. Nie raz sam zwracałem Ci uwagę abyś się zamknął, bo dostaniesz zaraz kicka/bana. To z wielką aferą  wyskoczyłeś, że nie jesteś dzieckiem i oczekujesz szacunku...jestem od pilnowania i jeśli mnie wkurzysz to Cię wywale i to nie będzie oznaka szacunku bądź jego braku.

Z mojej strony zwrócę mu uwagę, ale również popatrz na coś więcej niż na swój czubek nosa. 

Pozdrawiam 

• 0

#3 LUBELSKI KOKS'

LUBELSKI KOKS'

Użytkownik

• Frager
  • 14 postów
  • Miasto:L U B E L S K I E
2
  • Czas na forum: 1d 11h 11m 51s

Napisano 19 luty 2025 - 09:30

"ty kurwa bocie"

"morda nobie"

To jest nic przy tym jak Ty Czerwoniak wyzywasz innych.

Sam niejednokrotnie słyszałem, że jestem "odjebaną pizdą" i nie poszedłem spłakać się na forum z tego powodu.

Profilaktycznie to Ty powinieneś dostać jednak bana, albo mute na jakiś tydzień. Może byś oduczył się nadużywać mikro, wyzywać każdego co Cię zabije albo każdego co jak widzi flesza odwróci się żeby nie mieć pełnego.

Miłego dzionka

• 0

ʟᴜʙᴇʟꜱᴋɪ ᴋᴏᴋꜱ

1QCbzcD.png

#4 blindMan

blindMan

[CS:S] Admin DD2/DFFA

• 116 postów
3
  • Czas na forum: 1d 17h 6m 36s

Napisano 19 luty 2025 - 12:41

"ty kurwa bocie"

"morda nobie"

To jest nic przy tym jak Ty Czerwoniak wyzywasz innych.

Sam niejednokrotnie słyszałem, że jestem "odjebaną pizdą" i nie poszedłem spłakać się na forum z tego powodu.

Profilaktycznie to Ty powinieneś dostać jednak bana, albo mute na jakiś tydzień. Może byś oduczył się nadużywać mikro, wyzywać każdego co Cię zabije albo każdego co jak widzi flesza odwróci się żeby nie mieć pełnego.

Miłego dzionka

mało tego: wszystkie uwagi w stosunku do czerwoniaka są hejterskie. On jest cacy, reszta be. Jakiś czas temu wyrwał czerwoniak muta za swoje kocopały i zdziwiony: za co? Jeżeli ŻADNA refleksja Cię nie nawiedzi, to szkoda czasu na jakiekolwiek pisanie do Ciebie czy o Tobie.

• 0

#5 czerwoniak

czerwoniak

Warn do 12 Kwietnia

• Frager
  • 35 postów
1

Napisano 19 luty 2025 - 18:10

mało tego: wszystkie uwagi w stosunku do czerwoniaka są hejterskie. On jest cacy, reszta be. Jakiś czas temu wyrwał czerwoniak muta za swoje kocopały i zdziwiony: za co? Jeżeli ŻADNA refleksja Cię nie nawiedzi, to szkoda czasu na jakiekolwiek pisanie do Ciebie czy o Tobie.

to szkalowanie bez dowodu bredzisz zmyślasz nadajesz się teraz na forum 

no takie brednie to nie słyszałem

• 0

#6 czerwoniak

czerwoniak

Warn do 12 Kwietnia

• Frager
  • 35 postów
1

Napisano 19 luty 2025 - 18:16

no inni mogą klnąć przeklinać na graczy i nic tylko ja wyjadę troszkę już ban na mikro 24 godziny  gdzie tu sprawiedliwość gdzie szacunek dla starszych seniorów nic  a nic

tylko gadam i moje poglądy nie obrażam nikogo bez powodu chyba że ktoś ni z gruchy ni z pietruchy zaczyna mnie wyzywać

• 0

#7 kropla

kropla

Weteran

• Weteran
  • 225 postów
134
Gold Nova I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 21h 47m 32s

Napisano 19 luty 2025 - 19:09

Na Twoim miejscu Czerwoniak to bym się tak nie wychylał, bo gdyby każdy kto Cię zabił, a Ty go potem zwyzywałeś, napisał tutaj temat na forum, to już byś miał dawno bana.

• 0

#8 POKER

POKER

Świeżak

• Frager
  • 2 postów
  • Miasto:WARSZAWA
0
  • Czas na forum: 5d 14h 19m 53s

Napisano 20 luty 2025 - 17:22

Twój nick:CZERWONIAK
► Nick gracza:bania?!
► Steam ID gracza brak
► Powód skargi:obraza wyzywanie
► Mapa:DD2
► Data i godzina: 2025.02.18 - 18.14 godzina
► Tick/screen z gry:
► Rodzaj kary według Ciebie?:ban 1dzień

Czerwoniak ,a może gracze jak Miczi ,Arczi Superior ,też powinni dostać bana bo, dobrze grają ? trzeba brać pod uwagę róże aspekty jak lepsza myszka ,odświeżanie monitora (HZ) czy po prostu lepszy dzień ,ja na  ten przykład miałem lepszy dzień 6 lutego o 20;50 gdzie Blindman 'a zabijałem ,to co jako admin miał mi dać bana ?  to tylko gra ,bez spiny a uwagi jak ktoś następnym razem cię zabije to zachowaj dla siebie ,lub jak w tej sytuacji wyjaśnij podczas gry. 

• 0

#9 Isagi

Isagi

• 7 postów
2
  • Czas na forum: 2d 17h 5m 7s

Napisano 20 luty 2025 - 19:44

Czerwoniak ,a może gracze jak Miczi ,Arczi Superior ,też powinni dostać bana bo, dobrze grają ? trzeba brać pod uwagę róże aspekty jak lepsza myszka ,odświeżanie monitora (HZ) czy po prostu lepszy dzień ,ja na ten przykład miałem lepszy dzień 6 lutego o 20;50 gdzie Blindman 'a zabijałem ,to co jako admin miał mi dać bana ? to tylko gra ,bez spiny a uwagi jak ktoś następnym razem cię zabije to zachowaj dla siebie ,lub jak w tej sytuacji wyjaśnij podczas gry.

Z superiorem przesadziłeś 😅
  • 0

#10 sMk

sMk

• 80 postów
  • Miasto:Warszawa
10
  • Czas na forum: 1d 10h 44m 18s

Napisano 20 luty 2025 - 20:09

Z superiorem przesadziłeś

To po pierwsze, a po drugie nie wymienił mnie, wiec przy najbliższej okazji dostanie ode mnie bana na 1 dzien   :D  :lol:

• 1