Skocz do zawartości

Zdjęcie

PERM, FERK, FERKOSTAR, FERKOWSKY, FERKOWSKI, FERN

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 LUBELSKI KOKS'

LUBELSKI KOKS'

Użytkownik

• Frager
  • 13 postów
  • Miasto:L U B E L S K I E
2
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 1d 9h 9m 36s

Napisano 20 grudzień 2024 - 01:12

Twój nick: LUBELSKI KOKS 
► Nick gracza: PERMO
► Steam ID gracza(możesz uzyskać wpisując w console sm_users ewentualnie status):STEAM_0:1:124978436
► Powód skargi: aktywne bane, haxy
► Mapa: - - - 
► Data i godzina: - - - 
► Tick/screen z gry:---
► Rodzaj kary według Ciebie?: perm,rzecz jasna

Otóż, w.w gracz posiada już aktywne bany za haxy, skupuje konta i lata odpalony w css/csgo etc.

https://bany.fragmas...14902467

https://bany.fragmas...14902467

https://bany.fragmas...15903303

http://steamcommunit...561198210222601

Komentarze pod jego Steam, cheater

Generalnie, miałem z gościem styczność już kilka lat temu i utknął mi dobitnie w pamięci przez to, że kilkukrotnie dostawał bany a wraz wracał odpalony, jak katarynka w koło to samo.

Jakiś czas był nieobecny albo grał pod innymi nickami, postanowił wrócić do starego nicku sprzed o kurna ilu lat i myślał chyba, że nikt nie będzie pamiętać - nic bardziej mylnego, pech chciał, że znów trafił na mnie.

Żadnych demek nic nie daję, wyżej macie wszystko. Typek sobie manerwuje kontami i lata spalony, choć teraz muszę przyznać, że gra jak ostatni leszcz ale mimo wszystko zgarniał już kilka banów. Bazując w moim przypadku tylko po nickach. Po adresie IP myślę, że znajdzie się o wiele więcej tego.

Konto na forum PERM od wczoraj ma.

Podobnież był sprawdzany, no tak kilkukrotnie za multihack wyrwał bany.

#kalkulator_lubelskiego

• 1

ʟᴜʙᴇʟꜱᴋɪ ᴋᴏᴋꜱ

1QCbzcD.png

#2 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10918 postów
  • Miasto:Warszawa
651
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 531d 17h 13m 2s

Napisano 20 grudzień 2024 - 17:29

Cześć Lubelski Koks,

Cieszę się, że gracze zgłaszają na forum skargi itd. uważam, że warto bo to jest pomoc dla nas.

Zadam pytanie czy masz jakiś konkretny dowód, że to jedna i ta sama osoba?.

Pozwoliłem sobie sprawdzić po IP:

Gracz peRM, który założył konto pochodzi z Elbląga, Warmińsko mazurskie.

Gracz Permo łączy się z Gdańska województwo Pomorskie.

Gracz co ma Perma nick: "będzie jak ja chce" Pokrzywnica Świętokrzyskie.

Gracz fern Łódzkie województwo z Łodzi.

Jak widzisz, są to inne miejsca połączenia tych osób, jak można domniemywać, mogą to być też inne osoby niż on?.

Postaw się w naszej sytuacji, czy mamy ustawić mu Perm bana, bo ma podobny nick co inny hax?

Możesz mieć rację oczywiście, że jest jak piszesz, ale nie dostaliśmy nic od Ciebie poza domysłami, że go banowałeś i on wracał znowu pod innymi nickami.

• 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#3 LUBELSKI KOKS'

LUBELSKI KOKS'

Użytkownik

• Frager
  • 13 postów
2

Napisano 20 grudzień 2024 - 19:45

Istnieje VPN, dostępu do logów z tamtych banów nie ma więc nie zweryfikujesz tego w ten sposób. 

Być może był gracz o nicku PERMO, ja piszę o graczu peRM aka Ferkko Star.

Grając na tym samym nicku złapał się na sourcebans, linki wyżej

Zrobicie z tym co chcecie, zgłosiłem bo napociłem się przy namierzaniu go i banowaniu, ot taka oddolna inicjatywa bo wiem jak typ psuł grę tu, i na NonSteam

Jasne, stawiam się w waszej sytuacji, sam prowadziłem kiedyś jedną z większych sieci w Polsce jak również pelnilem funkcje AntyCheata.

Pozdro 

• 0

ʟᴜʙᴇʟꜱᴋɪ ᴋᴏᴋꜱ

1QCbzcD.png

#4 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10918 postów
651

Napisano 20 grudzień 2024 - 19:53

Zgodzę się co do VPN, jest też wiele innych możliwości obejścia, ale nie przedstawiłeś dowodu, że to ten sam gracz, stąd nie damy bana, bo uważasz, że to ta sama osoba.

Gracze bardzo często zgłaszają nam na steam różne sytuacje i też je weryfikujemy, dzięki temu wpadło już wielu graczy, więc pewnie jak haxuje to wpadnie jak nie dzisiaj to za jakiś czas, ale przynajmniej będzie to kara zasłużona i wydana danej konkretnej osobie.

Pozdrawiam,

• 0

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#5 LUBELSKI KOKS'

LUBELSKI KOKS'

Użytkownik

• Frager
  • 13 postów
2

Napisano 20 grudzień 2024 - 20:11

Tak jak mówiłem, teraz gra czysto 

Kwestia poprzedniej jego 'ery'

Odnośnie dowodów, dziś za mocno Adam Mickiewicz wszedł, proszę o nie zamykanie tematu, muszę to zebrać do kupy 

• 0

ʟᴜʙᴇʟꜱᴋɪ ᴋᴏᴋꜱ

1QCbzcD.png

#6 LUBELSKI KOKS'

LUBELSKI KOKS'

Użytkownik

• Frager
  • 13 postów
2

Napisano 22 grudzień 2024 - 09:13

/edit

Nie mam dostępu do tych danych już, zablokowaną mam możliwość wglądu do adresów IP. 

W takim wypadku temat do zamknięcia. 

• 0

ʟᴜʙᴇʟꜱᴋɪ ᴋᴏᴋꜱ

1QCbzcD.png

#7 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10918 postów
651

Napisano 22 grudzień 2024 - 16:45

zamykam,

• 0

Ogólne:

Administracyjne: