Skocz do zawartości

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

wiele do poprawy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lub3k

Lub3k

Użytkownik

• Zbanowany
  • 21 postów
15
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 1d 6h 35m 13s

Napisano 08 sierpień 2024 - 21:00

Siema oto lista tego, co mozecie poprawic ale najwidoczniej chyba wam sie nie chce...

1. jak wyrollujesz vipa i jest  5v5< to limit nie obowiazuje i mozesz sobie kupic awke

2. wyjebcie inne tlumaczenia niz Polski/Angielski z pluginow bo niefajnie to wyglada jak wchodze na serwer i info o jednym bombsite albo o zasadach serwera wyswietaja sie po rosyjsku gdzie ewidentnie widac ze lacze sie z Polski...

3. Headshot only rundy (przynajmniej raz na kilkanascie rund moglibyscie dac odsapnac od grupy kasztanow ktora regularnie gra awka co runde w tych samych spotach i zyskuja tym znaczna przewage (hit w klate = 1shot, pomijajac juz accuracy penalty ktorego w ogole nie ma na awce)

4. Custom skiny i nie... nie chodzi mi o porty skinow z cs2 ktore swieca sie jak psu jajca i zzeraja fpsy tylko o np reskiny vanilla modeli/porty z cs:online, poniewaz az tyle nie waza o ile sie nie myle

5. naprawa bariery anti rush i spadochronu (wyjebac spadochrony na pierwsze 10 sekund od rozpoczecia rundy bo skaczac i uzywajac spadochronu idzie najebac takiego momentum ze w 10 sekund to ja juz gnoje ct na shorcie ktorzy nawet do schodow nie dotarli) (no i oczywiscie barierka w ktora jak sie wskoczy ze spadochronem to odpycha i juz nie ma speedcapa w locie XDD)

6. Alternatywne mapy de_dust2? Pamietam ze kiedys byly takie mapy nawet na ffa o ile sie nie myle i dobrze sie sprawdzaly plus jeszcze macie cos takiego jak retekstury poszczegolnych map (wszystko dziala tak samo tylko mapa ma inne tekstury)

7. wyjebanie +30hp z ruletki bo psuje to balans gry i kazdy doswiadczony gracz raczej bedzie oczekiwal ze jak trafi kogos w klate i zobaczy damage wiekszy niz 100 to raczej oczywiste ze taki gracz powinien juz lezec.

8. Kolesiostwo i straszenie banem od "kolegow" admina. No nie wiem jak administracja uwaza, ale moim zdaniem kazdy na serwerze powinien byc traktowany rowno a nie na podstawie "oo z tym w piatek pilem na serwerze to temu gosciowi bede bardziej przychylny"

9. zwykli gracze moga pisac w dowolnym kolorze na czacie przez brak ograniczenia uprawnien w pluginie za to odpowiadajacym. 

• 0

#2 Natka

Natka

Weteran

• Weteran
  • 885 postów
99
Silver Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 20d 21h 58m 31s

Napisano 08 sierpień 2024 - 22:58

I tak Nic z tym nie zrobia xd
  • 2

#3 Lub3k

Lub3k

Użytkownik

• Zbanowany
  • 21 postów
15

Napisano 09 sierpień 2024 - 11:27

Kwestia czasu zanim wleci jakas lepsza alternatywa dla irackiej a sie obudza dopiero jak im sie pod dupa zacznie palic. Takie moje zdanie.

• 0

#4 Lub3k

Lub3k

Użytkownik

• Zbanowany
  • 21 postów
15

Napisano 12 sierpień 2024 - 16:34

niezle odwierty jestescie jak wprowadzacie jedna z moich propozycji i nawet nic nie napiszecie ze cos wprowadzacie...

• 0

#5 śL3pY MaRiAn

śL3pY MaRiAn

[CS:S] Admin DD2/FFA

• Admin CS:S
  • 43 postów
5
  • Czas na forum: 2d 10h 7m 54s

Napisano 15 sierpień 2024 - 21:57

Lubek przede wszystkim zmień swoje teksty !!! czy do graczy czy do adminów .... a to że sobie kupisz następne konto jak powiedziałeś to już znamy twój styl granie np. BH .... więc i tak cię wypatrzymy kolego 

NIE wyzywaj graczy i zacznij być trochę powściągliwy  ze swoim zachowaniem ....

pozdrawiam i możesz to odebrać jako ostrzeżenie 

• 1

#6 Lub3k

Lub3k

Użytkownik

• Zbanowany
  • 21 postów
15

Napisano 15 sierpień 2024 - 22:24

Weez sie pijaczku nie osmieszaj xddd

• 0

#7 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10806 postów
  • Miasto:Warszawa
642
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 518d 12h 42m 42s

Napisano 15 sierpień 2024 - 22:25

Ślepy, właśnie wyłapał Perma za teksty, które są obrażające.

• 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#8 Lub3k

Lub3k

Użytkownik

• Zbanowany
  • 21 postów
15

Napisano 15 sierpień 2024 - 22:26

szkoda ze tak szybko na wiadomosci nie odpisujesz palo

• 0

#9 Lub3k

Lub3k

Użytkownik

• Zbanowany
  • 21 postów
15

podpierdalacie pomysl i umywacie rece pozdro 

• 0

#10 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10806 postów
  • Miasto:Warszawa
642
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 518d 12h 42m 42s

Plus Ban na forum, za te powyższe.

• 1

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.