Siema oto lista tego, co mozecie poprawic ale najwidoczniej chyba wam sie nie chce...
1. jak wyrollujesz vipa i jest 5v5< to limit nie obowiazuje i mozesz sobie kupic awke
2. wyjebcie inne tlumaczenia niz Polski/Angielski z pluginow bo niefajnie to wyglada jak wchodze na serwer i info o jednym bombsite albo o zasadach serwera wyswietaja sie po rosyjsku gdzie ewidentnie widac ze lacze sie z Polski...
3. Headshot only rundy (przynajmniej raz na kilkanascie rund moglibyscie dac odsapnac od grupy kasztanow ktora regularnie gra awka co runde w tych samych spotach i zyskuja tym znaczna przewage (hit w klate = 1shot, pomijajac juz accuracy penalty ktorego w ogole nie ma na awce)
4. Custom skiny i nie... nie chodzi mi o porty skinow z cs2 ktore swieca sie jak psu jajca i zzeraja fpsy tylko o np reskiny vanilla modeli/porty z cs:online, poniewaz az tyle nie waza o ile sie nie myle
5. naprawa bariery anti rush i spadochronu (wyjebac spadochrony na pierwsze 10 sekund od rozpoczecia rundy bo skaczac i uzywajac spadochronu idzie najebac takiego momentum ze w 10 sekund to ja juz gnoje ct na shorcie ktorzy nawet do schodow nie dotarli) (no i oczywiscie barierka w ktora jak sie wskoczy ze spadochronem to odpycha i juz nie ma speedcapa w locie XDD)
6. Alternatywne mapy de_dust2? Pamietam ze kiedys byly takie mapy nawet na ffa o ile sie nie myle i dobrze sie sprawdzaly plus jeszcze macie cos takiego jak retekstury poszczegolnych map (wszystko dziala tak samo tylko mapa ma inne tekstury)
7. wyjebanie +30hp z ruletki bo psuje to balans gry i kazdy doswiadczony gracz raczej bedzie oczekiwal ze jak trafi kogos w klate i zobaczy damage wiekszy niz 100 to raczej oczywiste ze taki gracz powinien juz lezec.
8. Kolesiostwo i straszenie banem od "kolegow" admina. No nie wiem jak administracja uwaza, ale moim zdaniem kazdy na serwerze powinien byc traktowany rowno a nie na podstawie "oo z tym w piatek pilem na serwerze to temu gosciowi bede bardziej przychylny"
9. zwykli gracze moga pisac w dowolnym kolorze na czacie przez brak ograniczenia uprawnien w pluginie za to odpowiadajacym.