Cześć,
Grając wiele już lat na serwerze chciałbym sprawdzić czy jest szansa na wprowadzenie drobnych zmian, które przynajmniej według mnie poprawiły by delikatnie porządek na serwerze. Mianowicie...:
- Wprowadzenie linii zejścia z respa terro (30 sekund) - po 30 sekundach traci się stopniowo hp.
- Slay za nieobronienie paki - według mnie jest to niedorzeczne, że za nieobronienie paki przez terro admini dają slay. Nie chodzi mi tu o przypadek gdy paka jest podłożona np. na BS A, a ktoś sobie biega na BS B. Przykładowo (i najczęściej): paka podłożona na BS A, część terro broni BS, druga część broni długiej, wszyscy padają na bombsite, i leci tam smoke na pakę. Terroryści nie mają możliwości wtedy obronienia, chyba że przypadkiem. Jak ktoś próbuje, ale mu się nie udało to nie znaczy, że zasługuje na Slay.
- Ograniczenie możliwości kupna flasha do 1 szt. na 1 osobę. Gdy mamy 32 osoby na serwerze i do tego czasem wszyscy dostają ekwipunek VIP to gra staję się po prostu słaba. 50% czasu ma się biały ekran.
Pozdrawiam
; )