Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy"brak członkostwa sieciowego",zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji"tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów",ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.