► Imię: MIchał
► Wiek:33
► Nick: sMk
► Steam ID: 0:0:86926145
► Składka(Tak/Nie): będę płacił
► Deklarację zrozumiałem(am) i ją przyjmuję(Tak/Nie): tak
► Miejscowość: Warszawa
► Kontakt (gg):
► Doświadczenie w administracji serwerem: 3 lata
► Dlaczego chcesz mieć admina?: sądze, że mógłbym pomoc w ogarnięciu serweru
► Główny serwer na którym grasz?: Iracka Piaskownica DD2
► O sobie: Jestem osobą spokojną, lubiąca wspolna grę i nie szukający kłopotów. Na codzien zajmuję sie sprzedażą pojazdów uzywanych. Od 10 lat zajmuję sie terenowaniem MMA oraz kickboxingu. Posiadam 3 letnie doświadczenie w adminowaniu (w swojej swietnosci adminowalem jeden z lepszych serwerow jakim byl Nietoperek). Z osobami ktorymi grywam na serwerze raczej nie maja do mnie wiekszych pretensji oraz zgrzytow.
Dziękuje za pozytywne rozpatrzenia mojej wspolpracy z Wami.
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy"brak członkostwa sieciowego",zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji"tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów",ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.
Gratuluję decyzją Administracji z dniem dzisiejszym zostałeś adminem serwera CS:S Iracka Piaskownica DD2. Masz duże doświadczenie to na pewno pomoże w sprawowaniu tej funkcji, plusem jest, że dużo grasz to też pomożesz w szybszym wyłapywaniu hax-ów. Otrzymałeś dostęp administracyjny na forum i Clan Tag, zapoznaj się z regulaminami: forum, serwera, admina, a także materiałami szkoleniowymi dla admina, które mogą okazać się pomocne.
Witamy w @FMTeamie!.
Pozdrawiam,
0
MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...
Kobiety jak was nie Kochać:
Na miłość nigdy nie jest za późno.Đяμss™
Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani.Đяμss™
Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe.Artur C. Clarke.
Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi.Wróżba Chińska
Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas.cyt. z filmu Ostatni Samuraj.
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy"brak członkostwa sieciowego",zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji"tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów",ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.
Dobra decyzja, chłopak spokojny, nie daje się prowokować. Na pewno będzie dobrym adminem. Nie wkurzają go nicki innych graczy, ani teksty "czy rozkręcamy ffa". Będziecie dumni z takiego pracownika. Przyciągnie coraz to więcej graczy na serwery.
Administracyjne:
Ewidentnie kropla szuka zaczepki , prowokuje adminów aby któryś się odpalił i go zbluzgał, zbanował... A później będzie rozpowiadał że jesteśmy nieodpowiednimi osobami na tych stanowiskach... Co się kryje w głowach takich 0 - wcow... Masakra
Kropla, proszę Ciebie ostatni raz żebyś przestał spamować na forum, jeżeli nie uszanujesz mojej prośby będę musiał zastosować blokadę za spamowanie, a nie chcę tego robić naprawdę.
-1
MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...
Kobiety jak was nie Kochać:
Na miłość nigdy nie jest za późno.Đяμss™
Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani.Đяμss™
Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe.Artur C. Clarke.
Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi.Wróżba Chińska
Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas.cyt. z filmu Ostatni Samuraj.
Administracyjne: