Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nowy song

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 xMazurashi

xMazurashi

Weteran

• Weteran
  • 47 postów
  • Miasto:Lublin
0
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 7d 10h 43m 12s

Napisano 09 styczeń 2023 - 17:46

Tak jak w temacie może czas odnowić repertuar muzyczny na pustyni?

• 0
Dołączona grafika

#2 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10971 postów
  • Miasto:Warszawa
655
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 538d 18h 27m 5s

Napisano 09 styczeń 2023 - 19:29

Masz rację, jest już gotowy!

• 1

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#3 xMazurashi

xMazurashi

Weteran

• Weteran
  • 47 postów
0

Napisano 09 styczeń 2023 - 19:31

No i pięknie :D

• 0
Dołączona grafika

#4 666_dACHu_666

666_dACHu_666

Świeżak

• Frager
  • 4 postów
  • Miasto:KOBYŁKA
0
  • Czas na forum: 2h 20m 18s

Napisano 30 marzec 2023 - 10:42

Ale, że taka ujowa ta muza obecnie.. :wacko:  może nie każda, ale lipton w uj jak dla mnie gdyż ja thrashowy starszy pan jestem.. :rolleyes: r'n'r ogólnie.. :ph34r: :P :ph34r:

• 0

#5 DRAGON

DRAGON

[CS:S] Admin FFA/DD2

• Admin CS:S
  • 130 postów
15
  • Czas na forum: 64d 17h 38m 46s

Napisano 30 marzec 2023 - 11:13

ja także myślę o zmianie na inna muzę ta nie trafia do mnie ,,oczywiście to moja opinia ,jakieś inne propozycje zapodajcie ;)

• 0

#6 xMazurashi

xMazurashi

Weteran

• Weteran
  • 47 postów
0

Napisano 30 marzec 2023 - 11:25

A ja twierdze, że nie jest taka wcale zła. Może dlatego, że każdy ma swój gust muzyczny jeden woli jakieś same klasyki, niektórzy coś newschoolowego. Ja np. twierdze, że są lepsze od ostatniego wydania. Ale może to dlatego, że ja jestem w porównaniu do ponad połowy młodym człowiekiem :)

• 0
Dołączona grafika

#7 Siara S

Siara S

Weteran

• Weteran
  • 173 postów
42
Silver III  Member Reputation
  • Czas na forum: 27d 9h 42m 33s

Napisano 31 marzec 2023 - 12:35

oddawać mi ponownie Slayera !!! 

• 0

#8 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10971 postów
655

Napisano 31 marzec 2023 - 17:11

Pewnie dodam Slayera! co jeszcze?

• 0

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#9 kropla

kropla

Weteran

• Weteran
  • 225 postów
134
Gold Nova I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 22h 46m 55s

Napisano 31 marzec 2023 - 17:36

mniej tego zabawnego polskiego hip-hopu

• 0

#10 Siara S

Siara S

Weteran

• Weteran
  • 173 postów
42

Napisano 31 marzec 2023 - 18:44

klasyka...prodigy "voodoo people" ?

• 0

#11 xMazurashi

xMazurashi

Weteran

• Weteran
  • 47 postów
0

Napisano 01 kwiecień 2023 - 13:32

mniej tego zabawnego polskiego hip-hopu

Nie każdemu udogodzisz. Będzie co innego to innym osobom się to nie będzie podobało. Każdy ma inny gust muzyczny inni słuchają metalu, drudzy rapu, a jeszcze inni vixe, dubstep itd.

• 0
Dołączona grafika

#12 kropla

kropla

Weteran

• Weteran
  • 225 postów
134

Napisano 01 kwiecień 2023 - 19:51

Nie każdemu udogodzisz. Będzie co innego to innym osobom się to nie będzie podobało. Każdy ma inny gust muzyczny inni słuchają metalu, drudzy rapu, a jeszcze inni vixe, dubstep itd.

no spoko tylko mam wrażenie, że ostatnio 90% to leci hip hop

• 0

#13 Siara S

Siara S

Weteran

• Weteran
  • 173 postów
42

Napisano 07 kwiecień 2023 - 13:38

Ale kto nie lubi takiej przyjemnej, delikatnej i wpadającej w ucho muzyki???!  : 

• 1

#14 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10971 postów
655

Napisano 07 kwiecień 2023 - 15:06

Siara, to jest miód na moje uszy!

• 0

Ogólne:

Administracyjne:

#15 DRAGON

DRAGON

[CS:S] Admin FFA/DD2

• Admin CS:S
  • 130 postów
15
  • Czas na forum: 64d 17h 38m 46s

Napisano 07 kwiecień 2023 - 15:36

no to mój miód się wylał,,,,sorki nie znam się na takiej muzie ale nie dla wszystkich szukajmy tez inne.. :)

• 0

#16 kropla

kropla

Weteran

• Weteran
  • 225 postów
134

Napisano 07 kwiecień 2023 - 17:28

Behemoth ❤
  • -1

#17 Siara S

Siara S

Weteran

• Weteran
  • 173 postów
42

Napisano 07 kwiecień 2023 - 18:17

no to mój miód się wylał,,,,sorki nie znam się na takiej muzie ale nie dla wszystkich szukajmy tez inne.. :)

Daruś dla Ciebie extra z Twojej studniówki :  

• 1

#18 Siara S

Siara S

Weteran

• Weteran
  • 173 postów
42

Napisano 07 kwiecień 2023 - 19:03

tu też spoko refrenik...subtelny i zwiewny jak poranna mgiełka w "Panu Tadeuszu"      -    

• 0

#19 xMazurashi

xMazurashi

Weteran

• Weteran
  • 47 postów
0

Napisano 08 kwiecień 2023 - 15:49

No i widzisz Siara podajesz nutki, które nie są w moim guście jak i pewnie większości. Nikomu soundtracku się nie dogodzi. Jeden będzie lubił to, drugi to. A ten behemoth to już w ogóle tak jak dragonik napisał :D

• 1
Dołączona grafika

#20 Siara S

Siara S

Weteran

• Weteran
  • 173 postów
42

Napisano 10 kwiecień 2023 - 17:04

No i widzisz Siara podajesz nutki, które nie są w moim guście jak i pewnie większości. Nikomu soundtracku się nie dogodzi. Jeden będzie lubił to, drugi to. A ten behemoth to już w ogóle tak jak dragonik napisał :D

No i przesadziłeś teraz i Wąski Cię dojedzie 

• 0