► Imię: Łukasz
► Wiek:26
► Nick:polandN0iSE
► Steam ID: STEAM_0:0:54535551
► Składka(Tak/Nie):Tak
► Deklarację zrozumiałem(am) i ją przyjmuję(Tak/Nie):Tak
► Miejscowość: Świnoujście (ZACHODNIOPOMORSKIE)
► Kontakt (gg): 73537949
► Doświadczenie w administracji serwerem: Kiedyś admin na cs-blackzone
► Dlaczego chcesz mieć admina?:Gram często w różnych godzinach. Bywają momenty, że potrzebny jest admin i chciałbym w tych momentach móc pomagać i utrzymywać porządek na serwerze.
► Główny serwer na którym grasz?:DD2
► O sobie: Cześć. W CSS gram około 5 lat. Wcześniej oczywiście 1.6 od 2005r. Póżniej dużo fpsów:
CrossFire(tutaj reprezentowałem Polskę w turniejach ESL/WCG), Arctic Combat, AVA, SKILL, Black Shot CS:GO WARZONE. W większość tych gier mocno angażowałem się w Polską scenę. Prowadziłem różnego rodzaju ligi, prowadziłem fora/portale, grałem w "semi-pro" drużynach. Ogólnie esport to mój konik zaraz za Piłką nożną. Prowadziłem/pomagałem też organizacje esportowe (vatGaming/31337gaming/noMercy/Black Zone/Gameburg/SkillFactor,evitas gaming/proskilled/webkiller).
Poza graniem uwielbiam grafikę komputerową/wektorową. Tworzyłem też różnego rodzaju projekty, współpracowałem z organizacjami lub portalami.
CSS to dla mnie czas na luz. Serwerownia mocno przypadła mi do gustu, szczególnie atmosfera. Znajdzie się tu coś dla każdego. Chciałbym uczestniczyć w rozwoju tej serwerowni oraz stać się częścią "rodziny"
Pozdrawiam i w razie pytań jestem do dyspozycji.
Łukasz