Skocz do zawartości

Zdjęcie

Serwer MIX

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kac Morderca

Kac Morderca

[CS:S] Admin DD2/FFA

• Admin CS:S
  • 199 postów
22
Silver II  Member Reputation
  • Czas na forum: 2d 2h 38m 21s

Napisano 24 maj 2020 - 08:02

Siema wszystkim

Co wy na to aby reaktywowac serwer MIX? Szukam tutaj ludzi ktorzy sa chetni na tego typy rezgrywki css . Mi osobiscie brakuje meczy 5vs5 swego czasu cale dnie poswiecalem aby grac zwykle mixy , mirca  czy tez na esl. Wiec wypowiadajcie sie im wiecej bedzie waszych pozytywnych komentarzy tym bardziej mnie przekonacie by wspolnymi silami razem z drussem go otworzyc. 

Jesli chodzi o koszta nic was to nie interesuje Ja sam taki serwer utrzymam. 

Kazdy admin FFA i DD2 bedzie mial dostep do konsoli. Wiec zawsze ktos wejdzie i pusci mecz.

Czekam na odpowiedzi i licze na was ludziska xD Pozdro Szyszka :> 

• 0

#2 Squbany

Squbany

Świeżak

• Frager
  • 2 postów
0
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 19s

Napisano 24 maj 2020 - 08:06

chętny

• 0

#3 sp 柱

sp 柱

ProGamer

• Frager
  • 56 postów
  • Miasto:Wrocław
7
  • Czas na forum: 4d 14h 46m 23s

Napisano 24 maj 2020 - 09:51

chętny ;)

• 0

187460_1002.png

#4 ecko

ecko

Weteran

• Weteran
  • 568 postów
  • Miasto:Mińsk Mazowiecki
246
Master Guardian Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 82d 16h 40m 16s

Napisano 24 maj 2020 - 10:26

Też chętnie pogram
  • 0

#5 Gimo™

Gimo™

Weteran

• Weteran
  • 132 postów
  • Miasto:Manchester / UK
5
  • Czas na forum: 5d 14h 53m 51s

Napisano 24 maj 2020 - 11:27

Czemu jeszcze nie stoi? DaWaaajjj...

Jeszcze jak bulisz to tym bardziej jestem na TAK.

Pograł bym. Swego czasu grało się całymi dniami mix za mixem i ciągłe szukanie ekip na mIRC lub te ligi esl...

HF&GL

Dajesz... Działaj...
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 Zamulony

Zamulony

Świeżak

• Frager
  • 3 postów
  • Miasto:Gdańsk
0
  • Czas na forum: 32m 11s

Napisano 24 maj 2020 - 13:56

Również jestem za :)

• 0

#7 Kac Morderca

Kac Morderca

• 199 postów
22

Napisano 25 maj 2020 - 18:38

Widze ze zainteresowanie jest male... a na serwerze podczas gry jest pelno chetnych...

• 0

#8 ecko

ecko

Weteran

• Weteran
  • 568 postów
  • Miasto:Mińsk Mazowiecki
246
Master Guardian Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 82d 16h 40m 16s

Napisano 25 maj 2020 - 18:51

Niewiele osób przegląda forum. W trakcie gry na pewno będzie możliwe ogarnięcie 10 na mixa
  • 0

#9 Gimo™

Gimo™

Weteran

• Weteran
  • 132 postów
5

Napisano 25 maj 2020 - 18:53

Pacze na ocza i nie wierzę...

Banujo boty, zabierajo graczy z serwera, co tu się odbytala?
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#10 Teo2010

Teo2010

Weteran

• Weteran
  • 122 postów
15
  • Czas na forum: 4d 18h 56m 25s

Napisano 25 maj 2020 - 23:01

jestem za !!! Aczkolwiek nie gram w mixy !!! Jeśli to nie zmniejszy graczy na serwerach DD2 i FFA to luzik masz moje tak ;)  ale z 2 strony zauważam ze został już i tak zaniedbany serwer FFA - graczy znikoma ilość nie ma adnotacji na DD2 ze posiadamy także drugi serwer typu " Zapraszamy na nasz serwer FFA ip....  tam taram tam "  Nie wiem czy jest sens kolejnego serwera decyzja należy do was . Bóg zapłać - Twój ból jest lepszy niż mój .

• 0

#11 gibki37

gibki37

Weteran

• Weteran
  • 134 postów
35
  • Czas na forum: 4d 19h 17m 21s

Napisano 26 maj 2020 - 11:37

Mixy grywałem nie raz i nie mam nic na przeciwko ale jestem podobnego zdania jak Teo.

• 0

#12 Gimo™

Gimo™

Weteran

• Weteran
  • 132 postów
5

Napisano 26 maj 2020 - 13:03

Zdania są podzielone, ale po głębszej analizie, myślę, że zabrało by to sporo ludzi z ffa/dd2. No nie wiem...

Nie ukrywam, że pograł bym chętnie, max 3 meczyki na tydzień, css jest swego rodzaju zabieraczem czasu, mixy to już wogóle, dlatego raz na jakiś czas można, aczkolwiek bardziej bym był za inicjatywą mixy na weekendy... Tylko. Co Wy na takie rozwiązanie?

Na tygodniu można by otwierać serwer publicznie dla takich mapek jak de_rats, aim_, awp_, fy_...
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#13 Sasha Banks

Sasha Banks

ProGamer

• Frager
  • 82 postów
41
Silver III  Member Reputation
  • Czas na forum: 12d 13h 56s

Napisano 26 maj 2020 - 13:18

Brakuje takiego serwerka na noc, kiedy FFA i duścik świecą pustkami. Osobiście jestem fanką map typu fy, ale tym rozwiązaniem nie pogardzę

• -1

:(

#14 Kac Morderca

Kac Morderca

• 199 postów
22

Napisano 26 maj 2020 - 18:27

Sluchajta ja nie chce zabierac graczy z naszych serwerow FFA i DD2 tylko poprostu jestem zwolennikiem gry TP. Zauwazylem ze zwlaszcza w weekendy kiedy serwery sa Full duzo naszych graczy nie majacych VIP/a odchodza na serwery konkurencji. Dlatego mysle nad serwerem MIX by miec 2 serwery full i jeszcze grac mixy o to mi glownie chodzi w tym rozwiazaniu, bo sam bym nie organizowal mixa jak widze ze na dd2 jest np 11 osob bo to sie mija z celem. Celem jest naklonienie graczy innych serwerow do gry u nas.

Ale zeby cokolwiek z tego cos wyszlo musi byc wieksze zainteresowanie TUTAJ. Bo bes sensu tracic kase i czas jak chetnych jest garstka...

• 0

#15 Gimo™

Gimo™

Weteran

• Weteran
  • 132 postów
5

Napisano 26 maj 2020 - 21:25

Co myślisz o połączeniu serwera z małymi mapkami typu fy_ / aim_ / awp_ / rats i rozgraniczeniem tego na tygodniu z weekendowym + wieczornym mixem?

• 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#16 druss

druss

Założyciel Sieci FM

• Właściciel
  • 10935 postów
  • Miasto:Warszawa
652
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 533d 7h 16m 15s

Napisano 27 maj 2020 - 06:58

Szoszon, jak widzisz napisało 3 graczy, którzy lubią sobie grać mix, czy mnie to zaskoczyło? nie, gdyż jak serwer był, to grali sobie 3,4 razy w miesiącu, udawało się zebrać tylko sporadycznie 10 osób, tym samym zastanawia mnie sens ponownego włączenia serwera mix?.

Nadal niech się wypowiadają gracze, jeżeli mają ochotę w temacie, nawet jestem w stanie zrobić wydarzenie na grupie, aby Ci pomóc w zwiększeniu zainteresowania, pytanie czy to pomoże, myślę nie za bardzo, bo mixy grają Ci co lubią to grać, a jest tych osób mało tak jak w CS:S?.

• 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

Kobiety jak was nie Kochać:

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

#17 szekelekelele

szekelekelele

Weteran

• Weteran
  • 496 postów
  • Miasto:Skierniewice/Wawa
170
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 31d 7h 58m 13s

Napisano 27 maj 2020 - 09:13

też lubie grać mixy ale sytuacja wygladala tak:
serwer ffa przewaznie przez to sie wyludniał i był srednio wypielniony do polowy
wiekszosc adminow przechodzila na mixa
moze raz inicjatywa wyszla od graczy na serwerze zeby zagrac mixa, wiekszosci ja namawialem na mixy

przez caly czas gdy byl serwer mixowy - znalazla sie jedna ekipa ktora wyrazala chec gry regularnych mixow (i wtedy zagralismy chyba 3 mixy o ustalonych porach)

nie skreslam tego pomyslu, bo tez o wiele wole forme rozgrywki competitive niz luzne ffa. mozna dac szanse na ponowna reanimacje serwera mixowego, o ile bedziesz odpowiednio nim zarzadzal.

mysle ze mozna testowo wlaczyc serwer na miesiac i sprawdzic zainteresowanie graczy - robić eventy w danym dniu o danej godz., mozliwosci jest wiele. 

• 0

#18 Squbany

Squbany

Świeżak

• Frager
  • 2 postów
0
  • Czas na forum: 19s

Napisano 27 maj 2020 - 11:26

kurła trzeba zagrać pytanie kiedy i o której dawniej się grało co dzień wieczorami i 10graczy to nie byl duży problem

• 0

#19 KAROL KAROL KAROL

KAROL KAROL KAROL

Użytkownik

• Frager
  • 15 postów
  • Miasto:82300 - ELBLĄG
-6
Spamer
  • Czas na forum: 33m 30s

Napisano 17 lipiec 2020 - 09:00

no mixy fajna sprawa

jeszcze jakiś aktywny klan i można grać versusy z jakimiś ludźmi z PL i nie tylko mixy :)

• 0

sypnij szczałe rep_up.png

381430_201.png

#20 SirSaw

SirSaw

Świeżak

• Frager
  • 2 postów
0
  • Czas na forum: 1h 29m 15s

Napisano 20 październik 2020 - 23:13

Witam wszystkich bardzo serdecznie! mało co wchodzę na forum lecz w końcu wbiłem i zobaczyłem że ludzie pytają o mixy . Na co dzień grywam na ns czasem nawet mixy z obcokrajowcami itp. Chętnie bym znowu pograł mixy na steam jak za dawnych dobrych lat. Wiadomo że ze starej ekipy mało kto gra, ale myślę że nadal jest spora grupa ludzi która by chętnie  zagrała mixa 5vs5. Wiec jeśli będzie coś na temacie to Ja jestem jak najbardziej na tak. Oczywiście mam sporą grupę ludzi, która by także była chętna. Bardzo proszę to rozpatrzyć, gorąco pozdrawiam,

Sir_Saw.

• 0