proponuję na dwa miesiące w ramach próby wprowadzić bezwzględny (vide VIP) limit na AWP i Autosnajpę. Po jednej AWP i jednej Autosnajpie na drużynę. Gracze zaczną myśleć drużynowo, będzie mniejszy chaos i w ogóle będzie pięknie.
BO TO CO SIĘ TERAZ DZIEJE Z NIELIMITOWANYMI VIPOWSKIMI AWKAMI WCALE NIE JEST LEPSZE OD AUTOLAMY NA SERWERZE.
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy"brak członkostwa sieciowego",zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji"tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów",ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.
Osobiście uważam, że serwer FFA jest aktualnie przepełniony graczami z AWP. Fakt- sam osobiście lubię sobie pograć z awki, jednak jeżeli na 10osób w teamie 5 ma awp, bo same VIPy są to już lekka przesada Sam mam VIP'a, doskonale rozumiem założyciela ale też trzeba spojrzeć na to z perspektywy drużyny przeciwnej, która tak naprawdę nie ma szans
Co do autosnajperki- lepiej jej w ogóle nie włączać.
Pozdrawiam
M♥
0
Indestructible ♥
,,Żeby przejść do nieba, trzeba czasem przejść piekło"
,,Serce każdego człowieka kiedyś przestanie bić, a jego płuca wydadzą ostatni oddech. Jeżeli to czego ten człowiek dokonał w życiu, sprawiło, że krew w żyłach innych ludzi zaczęła szybciej płynąć i uwierzyli w coś niezwykłego oznacza to, że jego duch będzie żył wiecznie."
Też się pod tym podpisuje, ale zamiast 1x AWP oraz 1x Autokampa lepiej dać 2x AWP na team takie jest moje zdanie tylko trzeba coś dać w zamian za tego VIP`A proponuje wprowadzić większą ilość skinów takie zadość uczynnienie dla tych co kupują VIPA we względu na brak limitu AWP
Zmian w tym względzie nie będziemy robić, rozumiem argumenty, ale większość graczy głównie korzysta z AWP i możliwości jej kupienia, danie skinów nic kompletnie nie zmieni.
Temat AWP uważam za zamknięty, z ww. powodów i dziękuję za zgłoszenie i sugestie i pomysły, czekamy na kolejne .
Pozdrawiam,
0
MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...
Kobiety jak was nie Kochać:
Na miłość nigdy nie jest za późno.Đяμss™
Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani.Đяμss™
Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe.Artur C. Clarke.
Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi.Wróżba Chińska
Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas.cyt. z filmu Ostatni Samuraj.
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy"brak członkostwa sieciowego",zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji"tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów",ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.