► Składka(Tak/Nie):Tak
► Deklarację zrozumiałem(am) i ją przyjmuję(Tak/Nie):Tak
► Miejscowość:Bydgoszcz ► Kontakt (gg): nie posiadam ► Doświadczenie w administracji serwerem: średnie - kiedyś byłem adminem m.in U Wujka Adolfa
► Dlaczego chcesz mieć admina?:Jestem częstym bywalcem serwera, chcę pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze.
► Główny serwer na którym grasz?: CSS Iracka Piaskownica DD2
► O sobie: Pracuję w firmie drogowej, w wolnych chwilach gram w CS'a oraz jeżdżę na rowerze. Jestem bezkonfliktowy, spokojny, opanowany. Gram może od niedawna ale planuję zostać tu na dłużej.
Otwórz swoj profil zeby mozna do Ciebie miec dostep
PROFIL PRYWATNY
(ograniczony dostęp do danych)
Konto czyste na Amxbans i Banid.pl oraz czat tez czysty
Czas gry na Naszych serwerach 19:20:45 godzin (dla mnie za wiele za mało)oraz nick wiele do Zyczenia cyt "Skurwiel | BocheN™"
Brak u Nas banów na serwerach
Ogólnie to mamy nauczke po innych podaniach wiec mamy duze wymagania popraw kilka rzeczy o których napisałem i bede na TAK ale na ta chwile niestety jestem na NIE
Otwórz swoj profil zeby mozna do Ciebie miec dostep
PROFIL PRYWATNY
(ograniczony dostęp do danych)
Konto czyste na Amxbans i Banid.pl oraz czat tez czysty
Czas gry na Naszych serwerach 19:20:45 godzin (dla mnie za wiele za mało)oraz nick wiele do Zyczenia cyt "Skurwiel | BocheN™"
Brak u Nas banów na serwerach
Ogólnie to mamy nauczke po innych podaniach wiec mamy duze wymagania popraw kilka rzeczy o których napisałem i bede na TAK ale na ta chwile niestety jestem na NIE
Już poprawione. Przepraszam za profil prywatny - oczywiście nie mam nic do ukrycia, co do nicku ten "Skurwiel' to tylko Clan Tag, nie miałem zamiaru nikogo obrażać po prostu miał być z humorem . Godziny jak najbardziej będą poprawione, gram u was stosunkowo niedługo ale mam cały luty wolny od pracy więc postaram się szybko nadrobić.
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy"brak członkostwa sieciowego",zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji"tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów",ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.
„To Mężczyźni rządzą światem, a Mężczyznami rządzą Kobiety” Sherry Argov
"Najważniejsze spotkania odbywają się w Duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała" Paulo Coelho
"Kobieta intryguje Mężczyznę w takim stopniu, w jakim on czuje, że nie ma jej na sto procent w garści" Sherry Argov
"Jakim sposobem światło dociera do wnętrza domu? Przez okna otwarte na oścież. A jak dociera się do Duszy? Przez wrota Miłości, o ile są otwarte" Paulo Coelho
"Dla Duszy nie ma narodzin ani śmierci. Raz będąc, nigdy nie przestaje istnieć. Jest nienarodzoną, wieczną, zawsze istniejącą, nigdy nie umierającą i pierwotną. Nie ginie, kiedy zabijane jest ciało"
Bhagavad-gita 2:20
"Tak jak człowiek zakłada nowe ubrania, zdejmując stare, podobnie Dusza przyjmuje nowe materialne ciała porzucając stare i zużyte"
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy"brak członkostwa sieciowego",zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji"tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów",ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.