► Wiek: 35
► Nick: S.T.A.R.Y.
► Steam ID: STEAM_1:0:118358750
► Składka(Tak/Nie): Tak
► Deklarację zrozumiałem(am) i ją przyjmuję(Tak/Nie): Zrozumiałem, tak
► Miejscowość: Elbląg ► Kontakt (gg): Brak ► Doświadczenie w administracji serwerem: Brak ► Dlaczego chcesz mieć admina?: Już czas
► Główny serwer na którym grasz?: I r a c k a P i a s k o w n i c a
No w końcu!!S.T.A.R.Y.U mnie masz 200% poparcia.Nawet Cię rekomenduję i chyba każdy Admin który gra na DD2 to by uczynił.Jak dla mnie jesteś idealnym kandydatem na te stanowisko.Ja mogę napisać tylko superlatywy,bo nigdy nie spotkałem się nawet z jednym złym słowem z twojej strony.Bardzo się cieszę,że po tylu moich próbach namówienia Cię,w końcu się zdecydowałeś na napisanie podania.No nic.czekamy na dalsze wypowiedzi.U mnie masz WIELKIE TAKKKK!!!!.Pozdrawiam
0
Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy"brak członkostwa sieciowego",zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji"tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów",ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.
Staruszku no co ja mogę napisać, oprócz tego że jestem na TAK, że jesteś ogarnięty, ze gramy ze sobą na irackiej praktycznie codziennie i ciśniemy mm'y brak doświadczenia w Twoim przypadku, to nic, bo masz nas do pomocy, zresztą jestem pewna, że sobie poradzisz:)
Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.
Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.
Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.
Administracyjne:
Drodzy Użytkownicy"brak członkostwa sieciowego",zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji"tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów",ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.
Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.
Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.
Jak widzisz administracja oraz członkowie FMTeam'u wypowiedzieli się pozytywnie co do Twojego podania.Jesteś aktywnym graczem jak również rozpoznawalnym.Dlatego z dniem dzisiejszym zostajesz przyjęty do naszego grona Administracyjnego.Od teraz gra schodzi na dalszy plan i stajesz się osobą,która jest odpowiedzialna za serwer oraz jego rozwój,tworzenie dobrego klimatu i pilnowanie porządku.Działaj dla dobra całej sieci i bądź dobrym Administratorem.
Zapoznaj się z regulaminem forum,serwera oraz admina.
Gratuluję i życzę powodzenia.Zaufaliśmy Tobie i mam nadzieję,że nas nie zawiedziesz
1
Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy
Administracyjne: