Skocz do zawartości


Zdjęcie

Mały problem


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 `HunteR.

`HunteR.

    Świeżak

  • Frager
  • 6 postów
0
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 2h 44m 31s

Napisano 03 listopad 2014 - 17:44

Moim zainteresowaniem jest łowiectwo, więc postanowiłem kupić sobie grę myśliwską (Cabela`s big game hunter pro hunts).Grałem w nią razem z kolegami dosłownie tydzień. W niedzielę postanowiłem przywrócić dane fabryczne mojego notebooka. Po ponownym zainstalowaniu gry ze steam i wciśnięciu przycisku graj, żadnej reakcji. Usunąłem grę i zainstalowałem ponownie, dalej to samo. Sprawdziłem spójność plików i nic. Nie chciałbym pisać do supportu bo ostatnio VALVE przysporzyło mi wiele bólu. Proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dziękuję
HunteR ;)
  • 0

#2 Fragmaster

Fragmaster

    Progamer

  • Weteran
  • 1231 postów
  • Miasto:Kladno
175
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 60d 18h 21m 33s

Napisano 03 listopad 2014 - 19:39

Jeśli przed przywróceniem mogłeś grać to bardzo prawdopodobnie problem leży po stronie np.sterowników.Najpierw skontroluj wszystko,a jak nie pomoże to napisz ;)
  • 0

Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
 

Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
 

Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy

 

370852_101.png


#3 `HunteR.

`HunteR.

    Świeżak

  • Frager
  • 6 postów
0
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 2h 44m 31s

Napisano 03 listopad 2014 - 19:59

Problem w tym że pobrałem najnowsze sterowniki dla mojej karty graficznej (GeForce GT300M). Aktualizacji gry też nie ma, więc o co chodzi. Może to zależeć od sterowników systemu ??
  • 0

#4 fm!

fm!

    Założyciel

  • Właściciel
  • 2263 postów
  • Miasto:Kabul
353
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 67d 5h 9m 9s

Napisano 03 listopad 2014 - 20:10

Wyłącz firewalla i zobacz
  • 0
"Praw­da jest dziw­niej­sza od fik­cji, a to dla­tego, że fik­cja mu­si być prawdopodobna." - Mark Twain

#5 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 03 listopad 2014 - 20:51

A usun wszystko razem ze steam i wszystkie pliki gier...i zainstaluj od nowa...
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#6 `HunteR.

`HunteR.

    Świeżak

  • Frager
  • 6 postów
0
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 2h 44m 31s

Napisano 04 listopad 2014 - 14:48

W dalszym ciągu nic. Ciągle to samo... o co chodzi ? dlaczego teraz nie idzie grać ?
  • 0

#7 Falt

Falt

    frager

  • Frager
  • 32 postów
  • Miasto:Sochaczew
3
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 13h 26m 13s

Napisano 04 listopad 2014 - 21:46

Spróbuj Steam urochomić ze zgodnością Administratora
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 `HunteR.

`HunteR.

    Świeżak

  • Frager
  • 6 postów
0
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 2h 44m 31s

Napisano 04 listopad 2014 - 22:28

Niestety to też nie pomogło. Chyba będę zmuszony napisać do je**nego supportu...
  • 0