Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem Cs Go :(


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
35 odpowiedzi w tym temacie

#21 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 01 listopad 2014 - 19:29

Robie reinstal calego steam i obu gier zobacze co bedzie sie dzialo :)
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#22 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 01 listopad 2014 - 21:14

Zrobilem reinstal wszystkiego i lipa to samo jest co bylo :(
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#23 Kampa

Kampa

    VAC ban na 3 Kontach

  • Frager
  • 193 postów
  • Miasto:Słubice
5
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 6d 8h 34m 47s

Napisano 01 listopad 2014 - 21:27

Spróbuj włączyć synchronizację ze Steam Cloud.
Biblioteka>Właściwości>Aktualizacje

Jeżeli masz zaznaczone i nie działa to odznacz jeżeli nie masz zaznaczonego i nie działa to zaznacz ;D
  • 0

ZAWSZE TAM GDZIE TY


Dołączona grafikaDołączona grafika


Dołączona grafikaDołączona grafika


Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis – Pamiętaj zachować spokój umysłu tak w nieszczęściu jak i w powodzeniu.


#24 Fragmaster

Fragmaster

    Progamer

  • Weteran
  • 1231 postów
  • Miasto:Kladno
175
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 60d 18h 21m 33s

Napisano 02 listopad 2014 - 08:34

Komputer :D
  • 0

Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
 

Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
 

Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy

 

370852_101.png


#25 JuhuhuhuAndzia

JuhuhuhuAndzia

    frager

  • Frager
  • 678 postów
  • Miasto:Grudziądz
22
Silver II  Member Reputation
  • Czas na forum: 29d 17h 4m 47s

Napisano 02 listopad 2014 - 11:44

Komputer nie daje rady :). Reinstall itp. rzeczy nic nie dadza.
  • 0

Cham­stwo jest do­meną ludzi in­te­ligen­tnych, głupiec może co naj­wyżej up­ra­wiać prostactwo.







Dołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafika


#26 An.

An.

    ProGamer

  • Vip
  • 27 postów
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 13h 15m 9s

Napisano 02 listopad 2014 - 16:07

cclener polecam wyczyść rejestr i reinstal cs tylko usuń steama cały katalog
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#27 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 02 listopad 2014 - 19:00

Podejrzewam ze to jest brak ramu mam standardowo 4gb ale w menadzerze zadan wychodzi ze wszystko zostawia mi tylko ok 1 gb wiec podpowiedzcie jak odzyskac ram?
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#28 TheBlackJJoker

TheBlackJJoker

    frager

  • Frager
  • 340 postów
  • Miasto:Legnica
18
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 19d 17h 55m 16s

Napisano 03 listopad 2014 - 06:26

Ja mam 4gb ramu i wszystko działa :P Nawet CoD: Ghost xddd

Znaczek windowsa + r -> msconfig

Tam w zakładce uruchamianie, wyłączasz wszystko :P
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#29 fm!

fm!

    Założyciel

  • Właściciel
  • 2263 postów
  • Miasto:Kabul
353
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 67d 5h 9m 9s

Napisano 03 listopad 2014 - 10:40

Weź najpierw wyłącz zaporę sieciową(firewall) bo może być blokowany ruch do serwerów. Jeżeli to nie pomoże to zresetuj router do ustawień fabrycznych i ustaw połączenie na nowo. Jak dla mnie jest to wina firewalla, któy blokuje Ci CS:GO. Na pewno nie jest to wina zbyt słabego sprzętu.
  • 0
"Praw­da jest dziw­niej­sza od fik­cji, a to dla­tego, że fik­cja mu­si być prawdopodobna." - Mark Twain

#30 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 03 listopad 2014 - 15:22

Zrobiłem to i nic to nie dalo....
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#31 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 03 listopad 2014 - 15:50

Opisze Wam całość jak to wyglada...

1.Wchodze do cs go przez ikonke z pulpitu
2.Włacza sie CS:GO
3.Wchodze u góry z lewej strony w serwery społecznosci
4.Pojawiaja mi sie steam ze serwerami
5.Wchodze na serwer fragmastersów
6.Połacz.
7.Pojawia sie czarna ramka (kwadrat)u góry jest wyszukuwanie i sa 3 ... a w srodku jest DOŁACZANIE DO GRY...
8.Za chwile na srodku pojawia sie napis "NIE UDAŁO SIE DOŁACZYC DO GRY" i u góry w tej czarnej ramce jest wyszykiwanie i 3 ...

I tak to wyglada moja gra w cs go

POMOCY
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#32 Fragmaster

Fragmaster

    Progamer

  • Weteran
  • 1231 postów
  • Miasto:Kladno
175
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 60d 18h 21m 33s

Napisano 03 listopad 2014 - 15:57

Wejdź na steam i się trochę z tym pobawimy.
  • 0

Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
 

Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
 

Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy

 

370852_101.png


#33 Falt

Falt

    frager

  • Frager
  • 32 postów
  • Miasto:Sochaczew
3
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 13h 26m 13s

Napisano 03 listopad 2014 - 16:17

Iron spróbuj odblokować te porty
UDP 27000 to 27015 inclusive (Game client traffic)
UDP 27015 to 27030 inclusive (Typically Matchmaking and HLTV)
TCP 27014 to 27050 inclusive (Steam downloads)
UDP 4380
po odblokowaniu usuń plik cfg
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#34 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 03 listopad 2014 - 17:21

Problem rozwiazany.
Bardzo chciałbym podziekowac WEBMASTEROWI za pomoc w rozwiazaniu mojego problemu
Wiec Bardzo Ci dziekuje za pomoc przyjacielu i za poswiecony czas ... mam u Ciebie dług i odwieczna wdziecznosc

A dokładnie wyglada to tak ze zainstalowalem gre z nowego konta i problem znikł jakby reka odjał...
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#35 Fragmaster

Fragmaster

    Progamer

  • Weteran
  • 1231 postów
  • Miasto:Kladno
175
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 60d 18h 21m 33s

Napisano 03 listopad 2014 - 17:25

Nie ma za co ;) Najważniejsze,że Ci działa i teraz możesz się zająć rozkręcaniem serwerów :)
  • 0

Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
 

Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
 

Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy

 

370852_101.png


#36 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 03 listopad 2014 - 18:53

Dziękuję wszystkim tym co próbowali mi podpowdziec co zrobić. BARDZO DZIĘKUJĘ
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika