Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem Cs Go :(


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
35 odpowiedzi w tym temacie

#1 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 31 październik 2014 - 16:40

Panowie prosze o pomoc
Wchodze w gre normalnie...wszystko oki ale wchodze w gry ze społecznoscia wchodze na nasz serwer i "dałaczanie do gry..." a za chwile wyskakuje "nie mozna dołaczyc do gry"

Co sie dzieje nie moge wejsc...

Prosze o pomoc
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#2 Falt

Falt

    frager

  • Frager
  • 32 postów
  • Miasto:Sochaczew
3
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 13h 26m 13s

Napisano 31 październik 2014 - 16:57

Też tak miałem kilka razy pomogło odpalenie Go od nowa :/
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 31 październik 2014 - 17:08

Niestety lipa nic to nie dalo jest ten sam problem
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#4 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 31 październik 2014 - 17:38

Z botami moge normalnie wejsc w mape i jest ok a na serwer społecznosci lipa

Dołaczanie do gry

Nie udało sie dołaczyc do gry

Takie cos mi dokladnie wyskakuje jak wchodze myszka na serwer spolecznosci
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#5 TheBlackJJoker

TheBlackJJoker

    frager

  • Frager
  • 340 postów
  • Miasto:Legnica
18
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 19d 17h 55m 16s

Napisano 31 październik 2014 - 17:51

hmm... Nie wiem. Może zainstaluj od nowa, lub po prostu format dysku C:/ :P
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#6 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 31 październik 2014 - 17:56

Mam steam na D :)
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#7 druss

druss

    Założyciel Sieci FM

  • Właściciel
  • 9701 postów
  • Miasto:Warszawa
558
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 375d 16h 41m 42s

Napisano 31 październik 2014 - 20:31

Ustaw opcję grafiki na veeeeeeeeeery LOW,
wpisz w konsoli net_graph 1 jak będziesz na serwerze z botami i zobacz ile masz fps na botach?.
Jeżeli na veeeery low ustawieniach masz mniej niż 40fps to zostaje jedno zmień komputer, albo odpuść sobie z csgo.
  • 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

 

Kobiety jak was nie Kochać:

 

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

 


#8 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 31 październik 2014 - 21:04

Na botach mam ponad 100 fps tylko chodzi o to ze nie moge wejsc na serwery społecznosci...
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#9 druss

druss

    Założyciel Sieci FM

  • Właściciel
  • 9701 postów
  • Miasto:Warszawa
558
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 375d 16h 41m 42s

Napisano 31 październik 2014 - 21:07

Ustaw grafikę tak jak napisałem, i wyłącz renderowanie wielordzeniowe.
  • 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

 

Kobiety jak was nie Kochać:

 

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

 


#10 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 31 październik 2014 - 21:12

Cały czas jest ten sam problem "dołaczanie do gry" i za chwile "nie udało sie dołaczyc do gry" nie wiem co sie stało przeciez 3 czy 4 dni temu gralem normalnie
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#11 MariuszeŁ

MariuszeŁ

    frager

  • Frager
  • 27 postów
  • Miasto:Gdynia
2
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 4d 19h 48m 45s

Napisano 31 październik 2014 - 23:06

Może to pomoże :

Kliknij na ikonę steama i wybierz "BIBLIOTEKA" po czym z listy gier wyszukaj Counter-Strike: Global Offensive prawym przyciskiem myszy na nim i Właściwości. Przejdź do zakładki Pliki lokalne i wciśnij "SPRAWDŹ SPÓJNOŚĆ PLIKÓW GRY..."
  • 0
Dołączona grafika

#12 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 31 październik 2014 - 23:37

Robiłem to 4 razy ;-)
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#13 Fragmaster

Fragmaster

    Progamer

  • Weteran
  • 1231 postów
  • Miasto:Kladno
175
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 60d 18h 21m 33s

Napisano 01 listopad 2014 - 08:14

Iron ja przychylam się do tego co napisał drrus.Zmień kompa i będzie ok.Nie piszę tego,żeby Cię obrazić czy coś,lecz uważam,że twój problem leży po stronie twojego kompa :( .Może napisz jakiego masz tj.kartę graficzną,procesor itd. to by na pewno nam więcej pomogło w rozwiązaniu twojego problemu ;) Pozdrawiam.
  • 0

Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
 

Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
 

Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy

 

370852_101.png


#14 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 01 listopad 2014 - 08:28

Radeon 9500
Procesor Intecore i 3
4gb ramu
To coś musi być nie tak bo już grałem i było ok
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#15 SqN

SqN

    frager

  • Frager
  • 222 postów
  • Miasto:Warszawa
15
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 14d 20h 33m 36s

Napisano 01 listopad 2014 - 09:26

Iron wbij na steama zaakceptuj znajomosc moze Ci pomoge w tym
  • 0

#16 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 01 listopad 2014 - 11:21

Nic to nie pomogło...jak wchodze na serwer spolecznosci to wyskakuje na poczekalnie i na czarnej ramce jest u góry wyszukiwanie w srodku "dołaczanie do gry" a za chwile na miejscu dołacznie do gry wyskakuje "nie udało sie dołaczyc do gry"
Grafike mam na low i nic
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#17 fm!

fm!

    Założyciel

  • Właściciel
  • 2263 postów
  • Miasto:Kabul
353
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 67d 5h 9m 9s

Napisano 01 listopad 2014 - 11:32

Wyłącz antywirusa i firewall i zobacz czy możesz dołączyć - najprawdopodobniej firewall zaczął blokować. Ponadto spróbuj połączyć się przez console poleceniem: connect ip_serwera
  • 0
"Praw­da jest dziw­niej­sza od fik­cji, a to dla­tego, że fik­cja mu­si być prawdopodobna." - Mark Twain

#18 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 01 listopad 2014 - 12:24

Nic to nie dalo ani wylaczenie antyvirusa ani connect
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#19 TheBlackJJoker

TheBlackJJoker

    frager

  • Frager
  • 340 postów
  • Miasto:Legnica
18
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 19d 17h 55m 16s

Napisano 01 listopad 2014 - 17:02

reinstall zrób.
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#20 Falt

Falt

    frager

  • Frager
  • 32 postów
  • Miasto:Sochaczew
3
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 13h 26m 13s

Napisano 01 listopad 2014 - 18:13

Iron reinstall powinien pomuc prawdo podobnie coś ci popsuło się po ostatniej aktualizacji GO
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika