Skocz do zawartości



Zdjęcie

Masakryczne lagi


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Falt

Falt

    frager

  • Frager
  • 32 postów
  • Miasto:Sochaczew
3
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 13h 26m 13s

Napisano 21 październik 2014 - 19:57

Dziś od godz.18 do 20:50 serw padł całkowicie 5 razy , częste slapanie graczy i masakrycznie lagi na serwerze . Przerwy pomiędzy upadkiem a wstaniem serwa trwały od 1 - do 3 min
notoryczne cofania i zatrzymywania graczy . Chyba coś jest nie tak bo taki sytuacje trwają od kilku dni , dziś to już dość grubo w tak krótkim czasie
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Kampa

Kampa

    VAC ban na 3 Kontach

  • Frager
  • 193 postów
  • Miasto:Słubice
5
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 6d 8h 20m 29s

Napisano 21 październik 2014 - 20:21

Skarzyli sie gracze do mnie ale jak gralem w przedziale 18-19 to bylo git
  • 0

ZAWSZE TAM GDZIE TY


Dołączona grafikaDołączona grafika


Dołączona grafikaDołączona grafika


Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis – Pamiętaj zachować spokój umysłu tak w nieszczęściu jak i w powodzeniu.


#3 druss

druss

    Założyciel Sieci FM

  • Zarząd
  • 8703 postów
  • Miasto:Warszawa
492
The Global Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 294d 17h 24m 25s

Napisano 21 październik 2014 - 20:23

Dziękujemy za zgłoszenie sprawdzimy, co się działo w tym czasie.

Pozdrawiam,
  • 0

MY NIE BŁAGAMY O WOLNOŚĆ, MY O NIĄ WALCZYMY ...

 

Kobiety jak was nie Kochać:

 

Na miłość nigdy nie jest za późno. Đяμss™

Nie ważne kiedy i jak umrzemy, ale ważne czy byliśmy Kochani. Đяμss™

Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. Artur C. Clarke.

Gdzie wszyscy wiedzą, że tego nie da się zrobić, przyjdzie ktoś, kto tego nie wie i to zrobi. Wróżba Chińska

Odnaleźć spokój, którego wszyscy szukamy, a który bywa dany tylko nielicznym z nas. cyt. z filmu Ostatni Samuraj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólne:

Zanim napiszesz do mnie Prywatną Wiadomość na forum "PW" czy "Steam" sprawdź czy na forum nie ma odpowiedniego działu, tematu, który rozwiąże Twoje wątpliwości?.

Miej świadomość, że 99% spraw możesz rozwiązać poprzez forum, bez angażowania mojej osoby Prywatnie "PW" czy "Steam" szanując swój czas.

Mój czas dla mnie jest świętością, szanuję Ludzi którzy szanują Siebie i Innych a przede wszystkim swój czas.

Administracyjne:

Drodzy Użytkownicy "brak członkostwa sieciowego", zachęcamy, do aktywnego korzystania z naszego forum, jednakże, proszę, o to żebyście nie wypowiadali się w tematach, dotyczących administracji "tj. podaniach, rekrutacjach, skargach, prośbach dotyczących ban-ów", ponieważ, są to sprawy administracyjne sieci, a wasze komentarze w tych tematach będą traktowane jako SPAM.

Dziękuję za zrozumienie i zachęcam do aktywnej pracy na naszym forum.

Jeżeli przeczytałeś ze zrozumieniem powyższą informację zawartą w sygnaturze, oznacza to, że wszedłeś na pierwszy szczebel znajomości ze mną.

Dziękuję, że poświęciłeś swój cenny czas na zapoznanie się z tymi dość ważnymi informacjami które mogą okazać się pomocne.

 


#4 TheBlackJJoker

TheBlackJJoker

    frager

  • Frager
  • 340 postów
  • Miasto:Legnica
18
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 19d 17h 55m 16s

Napisano 22 październik 2014 - 06:00

A tak do tego. Ja mam ustawione tick na 128, a uruchamia mi się 101 ...
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#5 Fast Gun

Fast Gun

    Moderator Sieci

  • Moderator
  • 703 postów
74
Silver IV  Member Reputation
  • Czas na forum: 45d 11h 55m 6s

Napisano 22 październik 2014 - 09:39

Sprawdź wartość cl_updaterate i czy masz wpisane 128 , a nie przypadkiem 101
  • 0
Dołączona grafika

#6 TheBlackJJoker

TheBlackJJoker

    frager

  • Frager
  • 340 postów
  • Miasto:Legnica
18
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 19d 17h 55m 16s

Napisano 22 październik 2014 - 12:36

Fast Gun mam ten problem od czasu gdy pisałem temat o SV... Myślisz, że nie wpisałem tej komendy?
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika




Witaj Gościu !!!
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby mieć pełen dostęp do Forum FragMastersi.pl
Zarejestrowałeś się przy pomocy konta gmail lub hotmail a mail aktywacyjny nie doszedł?
Zarejestruj się jeszcze raz przy pomocy innego konta mail.