Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem z assassin's creed 4 black flag


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 12 październik 2014 - 21:22

Witam mam taki problem.
kupiłem assasina na steam po instalacji ściągało jeszcze jakiś Uplay. Zarejestrowałem się tam i odpalam grę, wyskakuje czarny ekran tak jakby chciała sie uruchomić i nagle okienko assasin.. program przestał działać i lipa ;/

Windows 8.1 pro, sterowniki ściągałem cała noc mam najnowsze do wszystkiego i nadal nie działa może ma ktoś jakieś pomysły jak to rozwiązać ?

Pozdrawiam
malyyy
  • 0

#2 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 12 październik 2014 - 21:33

Ja tak miałem z jedną gra o dużych wymaganiach okazało się po rozmowie z informatykiem ze za mało mam ramu
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#3 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 12 październik 2014 - 21:48

8g ram mam
  • 0

#4 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 12 październik 2014 - 21:50

Poczytaj w necie ile ma minimalne wymagania
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#5 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 12 październik 2014 - 21:52

czytałem 4 styka bez problemu
  • 0

#6 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 12 październik 2014 - 21:55

A próbowałeś przeinstalować cały steam? Bo rozumie masz ta grę w katalogu gier?
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#7 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 12 październik 2014 - 21:57

tak
instalowałem jeszcze raz i nic to samo
  • 0

#8 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 12 październik 2014 - 22:00

A spróbuj wejść przez administratora
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#9 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 12 październik 2014 - 22:16

żadna zmiana zgodności nie pomaga ani przez administratora. Gdyż jak klikam z folderu aby odpalić to wyskakuje że tylko z aplikacji steam mogę uruchomić grę.
  • 0

#10 TheBlackJJoker

TheBlackJJoker

    frager

  • Frager
  • 340 postów
  • Miasto:Legnica
18
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 19d 17h 55m 16s

Napisano 13 październik 2014 - 05:20

hmm... Mi tam na kompie za 830zł chodzi bez problemów. Przeinstaluj grę. Może nie pobrało się wszystko, lub coś się skopało ;/
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#11 Fragmaster

Fragmaster

    Progamer

  • Weteran
  • 1231 postów
  • Miasto:Kladno
175
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 60d 18h 21m 33s

Napisano 13 październik 2014 - 05:52

http://jackguide.com...e-black-screen/ to Ci powinno pomóc ;)
  • 0

Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
 

Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
 

Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy

 

370852_101.png


#12 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 13 październik 2014 - 17:31

Niestety nic nie pomogło z tego linku spróbuje jeszcze wgrać to na dysk wewnętrzny bo teraz mam na zewnętrznym tam gdzie cały steam.
Lecz zauważyłem fakt taki że jak wchodzę w steam i bibliotekę gier, klikam prawym na assasinie i właściwości jest tam zakładka Pliki Lokalne i później "sprawdź spójność plików gry", jak to klikam to zawsze znajdzie że brakuje jakiegoś pliku, dziś już 4 razy tak robiłem i co chwile brakowało ileś tam plików o różnych rozmiarach i steam za chwile je automatycznie pobierał i instalował lecz niestety i tak błąd taki sam ;/
  • 0

#13 Fragmaster

Fragmaster

    Progamer

  • Weteran
  • 1231 postów
  • Miasto:Kladno
175
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 60d 18h 21m 33s

Napisano 13 październik 2014 - 18:15

Plik DataPC_patch.forge jest zawsze redownloaded po sprawdzeniu plików.Spróbuj proszę zmienić nazwę tego pliku.
  • 0

Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
 

Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
 

Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy

 

370852_101.png


#14 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 14 październik 2014 - 17:03

halo
  • 0

#15 Fragmaster

Fragmaster

    Progamer

  • Weteran
  • 1231 postów
  • Miasto:Kladno
175
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 60d 18h 21m 33s

Napisano 15 październik 2014 - 11:40

Malyyy zainstaluj ten win 7,a zobaczymy.Czytałem,że większość graczy ma ten problem na win 8.Jak go zainstalujesz to zgłoś się.Chociaż myślę,że tym rozwiążesz ten problem.Pozdrawiam ;)
  • 0

Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
 

Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
 

Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy

 

370852_101.png


#16 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 17 październik 2014 - 19:36

Po zmianie win z 8.1pro na 7 ultimate błąd ten sam. tylko różnica taka że nie wyskakuje program przestał działać lecz po prostu się zawiesza i muszę użyć ctrl+alt+del choć czasem wyskakuje że program przestał działać raz na 5 uruchomień ;/

może lepiej dajcie rade jak napisać do pomocy technicznej steam może ma ktoś jakiś kontakt do nich ? Bo na steam jest tylko żęby szukać pomocy w dostępnych tematach ;/
  • 0

#17 Fragmaster

Fragmaster

    Progamer

  • Weteran
  • 1231 postów
  • Miasto:Kladno
175
Gold Nova III  Member Reputation
  • Czas na forum: 60d 18h 21m 33s

Napisano 17 październik 2014 - 20:40

Obejrzyj to. http://komentarzedow...al-dzialac.html
  • 0

Czasem spotykasz na swojej drodze osobę,której nie należy wkurwiać to Ja.cyt. z filmu gran Torino
 

Każdy chce mieć prawo,obowiązku nikt.
 

Najlepszy z ludzi jest ten,kto dobrze widzi swoje błedy

 

370852_101.png


#18 Falt

Falt

    frager

  • Frager
  • 32 postów
  • Miasto:Sochaczew
3
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 13h 26m 13s

Napisano 17 październik 2014 - 21:46

z tego co ty mówiłeś dziś na serwie to chyba w tym microsoft visual c++ leży problem spróbuj pobrać najnowsze aktualizacje na twoją wersje wina i do fremworka powinno pomóc a jak to nie pomoże to win 7 jest fajny pasjans pająk :P
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 Kampa

Kampa

    VAC ban na 3 Kontach

  • Frager
  • 193 postów
  • Miasto:Słubice
5
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 6d 8h 34m 47s

Napisano 18 październik 2014 - 08:17

Zglos sie malyy do mnie i po próbujemy mam pomysl . Rowniez pomoge Ci zalozyc ticket do supportu steam juz mam w tym wprawe
  • 0

ZAWSZE TAM GDZIE TY


Dołączona grafikaDołączona grafika


Dołączona grafikaDołączona grafika


Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis – Pamiętaj zachować spokój umysłu tak w nieszczęściu jak i w powodzeniu.


#20 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 19 październik 2014 - 11:28

Witam ponownie :)
BF4 wystartował ale przez ie przez chroma problem z tym pluginem, a co do Assasina nadal nie działa ;/
  • 0