Skocz do zawartości



Zdjęcie

Proszę o pomoc z cs'em


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 18:20

Witam.
Zakupiłem nowego kompa i css ściągał mi się ze steam, lecz niestety ze starymi ustawieniami i błędem w cfg typu brak spraya dźwięk jest ale go nie widzę i jasność gamma co runde mi sie zmienia że nic nie widzę muszę ja co chwile rozjaścniac ;/ Wie ktoś jak zrobić aby css wrócił całkiem do fabrycznej wersji ? Abym wtedy mógł sobie poustawiać wszystko na nowo ?

Pozdrawiam
Łukasz - malyyyPL
  • 0

#2 Kampa

Kampa

    VAC ban na 3 Kontach

  • Frager
  • 193 postów
  • Miasto:Słubice
5
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 6d 8h 20m 29s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 18:40

Usuń folder config w cstrike.
  • 0

ZAWSZE TAM GDZIE TY


Dołączona grafikaDołączona grafika


Dołączona grafikaDołączona grafika


Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis – Pamiętaj zachować spokój umysłu tak w nieszczęściu jak i w powodzeniu.


#3 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 18:51

Usunięcie folderów cfg nic nie pomogło ;/
  • 0

#4 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 19:34

odinstaluj steam razem z css usun dosłownie wszystko co ci pozostaje na kompie zwiazanego z css
i zainstaluj od nowa i daj znac co bedzie sie dzialo
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#5 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 19:41

No ja miałem czystego kompa nie miałem steam ani css. Wszystko od początku sciągałęm steam i css. Gdzieś w steam jest to przechowywane chyba i nie mogę sobie teraz poradzić ;/
  • 0

#6 Iʀoη

Iʀoη

    zbanowany

  • Zbanowany
  • 1262 postów
  • Miasto:Grudziądz
182
Gold Nova Master  Member Reputation
  • Czas na forum: 15d 3h 2m 19s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 19:45

hmm no to mamy problem az dziwne ze steam zapamietuje ustawienia itd
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika


POMOGŁEM?? DAJ ŁAPKE W GÓRE :)

Dołączona grafika

#7 Leon Zawodowiec

Leon Zawodowiec

    Frager

  • Frager
  • 19 postów
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 15h 3m 58s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 19:50

Musisz wyłączyć synchronizacje plików w steamie.. ściąga twoje ustawienia z chmury, tak abyś miał taki sam cfg gdziekolwiek zagrasz. :)
  • 0

#8 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 19:54

A gdzie to wyłączyć ?? I czy mogę tam wgrać sobie standardowe cfg?
  • 0

#9 Leon Zawodowiec

Leon Zawodowiec

    Frager

  • Frager
  • 19 postów
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 15h 3m 58s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 19:58

Wchodzisz w bibliotekę gier, prawym na CSS, wchodzisz w preferencje i tam masz w zakładce Update.
  • 0

#10 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 20:42

Dobra wgrywam jeszcze raz csa, teraz odznaczyłem tą opcję aby nie synchronizowało ze steam cloud. Zobaczymy czy pomoże :)
  • 0

#11 Leon Zawodowiec

Leon Zawodowiec

    Frager

  • Frager
  • 19 postów
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 15h 3m 58s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 20:58

I jak?
  • 0

#12 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:01

Ściągam ;p 3 min
  • 0

#13 malyyyPL

malyyyPL

    frager

  • Frager
  • 278 postów
  • Miasto:Konin
7
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 11d 11h 42m 51s

Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:14

Naprawiło się ;p tylko teraz wszystko mam usunięte bindy itp.
A wiesz jak zrobić aby ten cfg był w steam cloud?
  • 0

#14 dyrektor

dyrektor

    Weteran

  • Weteran
  • 221 postów
6
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 5d 18h 37m 58s

Napisano 30 wrzesień 2014 - 02:05

Miałem podobna sprawa ze sprayem i pomogło mi wpisanie kilku prostych komend które dostałem od FM :D Poszukaj na forum :P
  • 0
"Człowiek uczy się całe życie i zawsze umiera głupi"
"Tylko prawdziwie leszcze używają wspomagaczy w grze"


Dołączona grafika

Dołączona grafika


#15 Leon Zawodowiec

Leon Zawodowiec

    Frager

  • Frager
  • 19 postów
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 15h 3m 58s

Napisano 30 wrzesień 2014 - 14:25

Hmm tam gdzieś była opcja do usunięcia plików z chmury i jak już je usuniesz to wtedy odblokuj synchronizację to się wgra aktualny config.
  • 0




Witaj Gościu !!!
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby mieć pełen dostęp do Forum FragMastersi.pl
Zarejestrowałeś się przy pomocy konta gmail lub hotmail a mail aktywacyjny nie doszedł?
Zarejestruj się jeszcze raz przy pomocy innego konta mail.