Skocz do zawartości


Zdjęcie

problem z oprogramowaniem


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

#21 lucky25

lucky25

    Progamer

  • Weteran
  • 3977 postów
  • Miasto:Szczecin
222
Master Guardian II  Member Reputation
  • Czas na forum: 191d 13h 52m 44s

Napisano 18 październik 2013 - 20:35

Masz win8? Lucky serio? chyba to największy niewypał w Historii microsoftu :) nawet Vista była przy nim super systemem.


Druss nie kupiłbym win8 ale był z lapkiem lapka brałem z tmobile a nie mieli i5 z win7 tylko i3 wiec nie miałem wyboru :)

A tobie lucky proponuję sposób który pomógł mi.
http://www.dobreprog...dows,13117.html
Usunie ci wszystkie robaki, nawet te najmniejsze.
Tylko w instalacji uważaj, bo tam jest "instalacja zalecana" i wtedy ci ustawi inny szajs na stronę główną, więc kliknij "zaawansowane" i odznacz wszystko. :P


Dzięki Pain ale nie pomogło ten windows 8 to wielka szuja :)
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika






Hej, mam prawo być chamski w stosunku do ludzi, z którymi nie spałem.Jestem szlachetny. Dr Gregory House


Są tacy którzy czekając na swoje 5 minut, tracą całe życie.

#22 شٸڟڠص Яªª

شٸڟڠص Яªª

    Weteran

  • Weteran
  • 397 postów
  • Miasto:Bydgoszcz
17
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 7d 15m 14s

Napisano 18 październik 2013 - 20:45

http://www.techsuppo...chrome-firefox/


jak coś pisz,pomoge :)


jak nie testowałeś to spróbuj tego AdwCleaner
  • 0


شٸڟڠص Яªª A.C.A.B™شٸڟڠص Яªª A.C.A.B™ Dołączona grafikaشٸڟڠص Яªª A.C.A.B™شٸڟڠص Яªª A.C.A.B™

Dołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika


#23 Pain

Pain

    Progamer

  • Frager
  • 209 postów
  • Miasto:Poland/FragMastersi.pl
10
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 4d 12h 42m 20s

Napisano 19 październik 2013 - 11:53

Dzisiaj zrobiłem reset kompa i po kilkunastu minutach znowu dostałem tego robala.
Wiem, że zassałem go od programu Deamon Tools Lite.
Postanowiłem usunąć Deamona z programów i zauważyłem takie coś:
Dołączona grafika




Usunąłem i już nie ma tego cholerstwa, lucky sprawdź czy nie masz czegoś takiego w swoich programach.
  • 0
NIE MA MNIE NA FORUM - BRAK CZASU

PRYWATNE WIADOMOŚCI

Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ

Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
Zaczynając rozmowę na Steam przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.

INNE

Jestem człowiek poważnym, więc ty też zachowuj się poważnie, a nie jak PAJAC.
Nie dyskutuję i nie mam zamiaru dyskutować z DEBILAMI.
Szanuję język polski, ty też go szanuj. W rozmowie ze mną nie używaj słów takich jak "elo".
Nie zapraszaj mnie na serwery konkurencyjne z FragMastersi.pl, bo nie dołączę, a Ciebie zablokuję.

Dołączona grafika


#24 Bercik

Bercik

    frager

  • Frager
  • 19 postów
  • Miasto:Turza Śląska
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 1d 10h 28m 45s

Napisano 19 październik 2013 - 12:39

Wywal to ręcznie przy pomocy HiJackThis. To mi zawsze pomaga na każde zło zassane z neta ;)
  • 0

#25 شٸڟڠص Яªª

شٸڟڠص Яªª

    Weteran

  • Weteran
  • 397 postów
  • Miasto:Bydgoszcz
17
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 7d 15m 14s

Napisano 19 październik 2013 - 13:23

Dzisiaj zrobiłem reset kompa i po kilkunastu minutach znowu dostałem tego robala.
Wiem, że zassałem go od programu Deamon Tools Lite.
Postanowiłem usunąć Deamona z programów i zauważyłem takie coś:
Dołączona grafika




Usunąłem i już nie ma tego cholerstwa, lucky sprawdź czy nie masz czegoś takiego w swoich programach.



Wszystko ładnie pięknie,tyle że jeżeli myślisz że usunąłeś go całkowicie to się grubo mylisz.
W rejestrze poszukaj słów "dosearches"i zobaczysz że ci znajdzie... przeszukaj rejestr u usuń wszelkie składniki tego świństwa.
  • 0


شٸڟڠص Яªª A.C.A.B™شٸڟڠص Яªª A.C.A.B™ Dołączona grafikaشٸڟڠص Яªª A.C.A.B™شٸڟڠص Яªª A.C.A.B™

Dołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika


#26 lucky25

lucky25

    Progamer

  • Weteran
  • 3977 postów
  • Miasto:Szczecin
222
Master Guardian II  Member Reputation
  • Czas na forum: 191d 13h 52m 44s

Napisano 21 październik 2013 - 21:45

Dzięki Raa nie mam robala.
Najważniejsza jest kolejność.


Firefox -wejdź w Pomoc , Informacje dla pomocy technicznej, przycisk zresetuj program Firefox. Ściągnij adwcleaner. Najpierw opcja skan, później usuń.
I takim oto sposobem po problemie ;)
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika






Hej, mam prawo być chamski w stosunku do ludzi, z którymi nie spałem.Jestem szlachetny. Dr Gregory House


Są tacy którzy czekając na swoje 5 minut, tracą całe życie.

#27 شٸڟڠص Яªª

شٸڟڠص Яªª

    Weteran

  • Weteran
  • 397 postów
  • Miasto:Bydgoszcz
17
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 7d 15m 14s

Napisano 21 październik 2013 - 22:00

Dodam tylko że dla przeglądarki Chrome jest podobnie czyli.

Wchodzimy Dostosowanie i Kontrolowanie Google Chrome
następnie Ustawienia na samym dole klikamy pokaż ustawienia zaawansowane i na samy dole mamy Zresetuj ustawienia przeglądarki.
Następnie zamykamy przeglądarkę i po uprzednim ściągnięciu programu Adwcleaner uruchamiamy go i tak jak lucky25 napisał najpierw skanujemy następnie usuń i oczywiście restart kompa.
  • 0


شٸڟڠص Яªª A.C.A.B™شٸڟڠص Яªª A.C.A.B™ Dołączona grafikaشٸڟڠص Яªª A.C.A.B™شٸڟڠص Яªª A.C.A.B™

Dołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika