Skocz do zawartości



Zdjęcie

Sympatyku androida !


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 pr0rock

pr0rock

    niesłowny człowiek

  • Frager
  • 68 postów
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 1d 23h 33m 35s

Napisano 03 wrzesień 2013 - 21:33

Pomóż mi uratować mój Galaxy Ace.

Telefon wogóle się nie uruchamia czasem nie da się wejść w download mode a jak już się wejdzie to odin go nie wykrywa chociaż komputer go widzi. Jakieś porady ? Serwis odpada, bo potrzebuje kasy na następny weekand.
  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafika

My name is pr0rock and I've got a skill.
-----------------------------------------------------------------

Quake Live - BrainDamaged

Combat Arms - BrainDamaged

----------------------------------------------------------------------------

Steam - http://steamcommunit...m/id/lolkfchome
[email protected]
GG - 39350523

Peak Control Sounds on SoundClound
Twitter

#2 .n0rthm4n

.n0rthm4n

    frager

  • Frager
  • 52 postów
  • Miasto:Wrocław
0
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 3d 9h 23m 47s

Napisano 03 wrzesień 2013 - 22:17

Wyłącz wszystkie procesy Kiesa, podłączaj bez przejściówek, próbuj na kilku portach USB. Jak już w ogóle lipa to polecam stronke : http://forum.android...laxy-ace-79424/

Edit.

A btw, co mu zrobiłeś, że biedny jest w takim stanie? :P
  • 0

#3 akaa

akaa

    Weteran

  • Weteran
  • 2087 postów
  • Miasto:Warszawa
89
Silver Elite  Member Reputation
  • Czas na forum: 87d 16h 17m 22s

Napisano 03 wrzesień 2013 - 22:32

Jeżeli udałoby się uruchomić to 2 kody które trzeba wpisać
- *#*#197328640#*#* - tryb graficzny samsunga, ale jest tez sprawdzenie błedów
- *2767*3855# - hard reset +tryb serwisowy (musi byc wyjeta karta pamieci)


Natomiast jeżeli telefon Ci się nie uruchamia mamy większy problem. Upewnij się ze go naladowales po czym przy wylaczonym telefonie trzymaj przycisk głośności w górę i home. Jeżeli się odpali znajdź cośtakiego jak wipe data/wymaż dane i wybierz to przyciskiem home. Jak nie pomoże to tylko serwis
  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafikahttp://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/gaytest.swf

Dołączona grafika

#4 pr0rock

pr0rock

    niesłowny człowiek

  • Frager
  • 68 postów
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 1d 23h 33m 35s

Napisano 04 wrzesień 2013 - 06:06

akaa trochę wiem w tym temacie ale mam ace od dwóch dni i kompletnie nie wiem jak on mógł uwalić telefon. Zostawiłem go wczoraj i chyba młodszy KUZYN!!!! się pobawił.
  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafika

My name is pr0rock and I've got a skill.
-----------------------------------------------------------------

Quake Live - BrainDamaged

Combat Arms - BrainDamaged

----------------------------------------------------------------------------

Steam - http://steamcommunit...m/id/lolkfchome
[email protected]
GG - 39350523

Peak Control Sounds on SoundClound
Twitter

#5 O.o?

O.o?

    Świeżak

  • Frager
  • 6 postów
0
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 2h 13m 42s

Napisano 08 wrzesień 2013 - 15:02

No cóż, odpowiedź po kilku dniach, ale może pomoc jeszcze jest potrzebna.

Włącza Ci się tzw tryb recovery?(Przy włączaniu przytrzymanie home i włącznika)

Jeśli tak, to możemy spróbować wgrać Ci Clockwork Moda, a potem nałożyć na niego Androida 4.0.4, którego sam używam i jestem z niego zadowolony :).
  • 0

#6 pr0rock

pr0rock

    niesłowny człowiek

  • Frager
  • 68 postów
1
Silver I  Member Reputation
  • Czas na forum: 1d 23h 33m 35s

Napisano 09 wrzesień 2013 - 06:24

Recovery musi się włączać i download mode. Dzięki za pomoc ale już sobie poradziłem. Flashowanie softu odinem pomogło.
  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafika

My name is pr0rock and I've got a skill.
-----------------------------------------------------------------

Quake Live - BrainDamaged

Combat Arms - BrainDamaged

----------------------------------------------------------------------------

Steam - http://steamcommunit...m/id/lolkfchome
[email protected]
GG - 39350523

Peak Control Sounds on SoundClound
Twitter




Witaj Gościu !!!
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby mieć pełen dostęp do Forum FragMastersi.pl
Zarejestrowałeś się przy pomocy konta gmail lub hotmail a mail aktywacyjny nie doszedł?
Zarejestruj się jeszcze raz przy pomocy innego konta mail.